Skip to main content
Triumph motorcycles 120 year anniversary logo

 

CEA MAI EMBLEMATICĂ MARCĂ BRITANICĂ DE MOTOCICLETE


Prima motocicletă Triumph de serie a fost pusă în vânzare în aprilie 1902, dând astfel startul uneia dintre cele mai interesante povești motociclistice din lume. Este o poveste care a modelat lumea motocicletelor de care ne bucurăm astăzi și care a emoționat milioane de fani pasionați care ne împărtășesc obsesia pentru motociclism. În 2022 sărbătorim această aniversare istorică de 120 de ani.

 

 

 

Bazându-se pe generații întregi de pasiune, performanță, inovație și excelență, era modernă a Triumph a început în 1990 cu o gamă complet originală de motociclete proiectate și construite într-o fabrică nouă, ultramodernă, la Hinckley.

Triumph 1901 first bike concept sketch

120 de ani de excelență

Echipele de design și inginerie de la Triumph au produs unele dintre cele mai pline de caracter și de succes motociclete din toate timpurile.

DESCOPERIȚI MAI MULT
TE-1 Prototype

120 de ani de inovație

De-a lungul generațiilor, Triumph a jucat un rol fundamental în crearea lumii motocicletelor așa cum o cunoaștem astăzi.

DESCOPERIȚI MAI MULT
În ultimele trei decenii, Triumph a construit și vândut mai multe motociclete decât oricând în istoria sa, prin intermediul unei rețele internaționale de peste 700 de dealeri din 57 de țări.


 
Triumph motorcycles dealership in London)
Pasiunea pentru Triumph, împărtășită la nivel mondial de către posesori, piloți, fani și distribuitori, a făcut ca ultimele 12 luni să fie cele mai de succes de până acum, cu peste 75.000 de motociclete înregistrate, aducând și mai mulți piloți în familia Triumph la nivel global.
 
Toată lumea de la Triumph este mândră să facă parte dintr-o marcă iconică ce reprezintă vârful designului și ingineriei britanice, cu o gamă de motociclete de clasă mondială, de la motociclete de aventură la roadstere și până la clasicele moderne, fiecare dintre ele oferind reputația renumită a Triumph pentru manevrabilitatea, finisajele, detaliile și designul original și autentic de primă clasă. 


 
Triumph motorcycles dealership in London launch)
În prezent, Triumph își desfășoară activitatea în cinci unități de producție, toate administrate și conduse de sediul central global din Hinckley, Leicestershire, unde fiecare Triumph este conceput, prototipat și testat în Centrul de excelență în design al Triumph. Cea mai recentă adăugare la infrastructura impresionantă de la Hinckley este o uzină de asamblare complet nouă din Marea Britanie, construită pentru a spori flexibilitatea producției globale a Triumph și pentru a completa atelierul de vopsitorie și facilitățile de prototipare rapidă existente, care costă mai multe milioane de lire sterline.

 

Odată cu lansarea noilor motociclete de competiție MX și Enduro de la Triumph și a unei noi familii de motociclete de capacitate mai mică create în parteneriat cu Bajaj, viitorul nu a fost niciodată mai interesant.

Triumph motorcycles factory