Skip to main content

120 DE ANI DE

PERFORMANȚĂ

Triumph speed triple RRURMĂRIND PERFECȚIUNEA ÎN FIECARE MOMENT

Performanța nu se referă doar la putere, ci și la tot ceea ce contribuie la o călătorie perfectă - de la șasiu și modul în care o motocicletă se manevrează, la tehnologie și încrederea pe care ți-o oferă pentru a-ți permite să mergi mai departe, la emoțiile pe care le trăiești în fiecare călătorie și la modul în care motocicleta ta te face să te simți de fiecare dată când o privești. 

Împreună împărtășim concentrarea, ambiția și angajamentul de a ținti mereu mai sus, provocându-ne să mergem cu un pas mai departe și căutând mereu modalități noi și mai bune de a oferi o cursă perfectă, fie că este vorba de a descoperi drumurile mai puțin circulate, de a împărtăși o plimbare de duminică cu prietenii, de a realiza traiectoria perfectă sau de a urmări prima treaptă a podiumului.  

 

URMĂRIND VICTORIA

Acest angajament și această pasiune de a ținti mereu mai sus sunt comune cu cele ale unora dintre cei mai faimoși piloți din lume. De la Mike Hailwood, câștigătorul primului Thruxton 500, la superstarurile AMA Gene Romero și Gary Nixon, Buddy Elmore, care a urcat de pe locul 46 pe locul 1 pentru a obține cea mai faimoasă victorie din istorie la Daytona 200, la legendele TT vechi și noi, de la Malcolm Uphill la Bruce Anstey și de la Gary Johnson la Peter Hickman.

Începând cu prima victorie a lui Jack Marshall la Isle of Man TT în 1908, până la dominația AMA în anii '60 și până la parteneriatul de astăzi cu Moto2TM care bate recorduri în campionatul mondial, Triumph a concurat - și a câștigat - în aproape toate domeniile de competiție moto din istorie. 

 

Fiecare evoluție și inovație născută din competiție și realizări conduce la performanțe mai bune pentru proprietarii de motoare Triumph - nu doar motoare mai puternice, ci și fiabilitate remarcabilă, livrare de putere excepțională, economie de combustibil mai bună și intervale de service mai lungi.

Nixon and Hickman
Jack Marshall, Gary Nixon riding the AMA and Sam Lowe in the Moto2

 

 

URMĂRIND ORIZONTUL

Într-o dimineață de septembrie 1956, pilotul texan Johnny Allen a sosit la Bonneville Salt Flats din Utah, SUA, și s-a instalat în habitaclul unei rachete aerodinamice pe două roți, cu o stea a Texasului în vârf și o emblemă Triumph pe lateral. Motocicleta în formă de trabuc a străbătut pista de sare cu 345 km/h (214,7 mph), stabilind primul dintre cele patru recorduri de viteză pe uscat ale Triumph și introducând un nume emblematic în lumea motociclismului: Triumph Bonneville.

Șaptesprezece ani mai târziu, legendarul aventurier Ted Simon a pornit la drum cu un Triumph Tiger de 500 cmc pentru a face înconjurul lumii. După încă patru ani și 64.000 de mile, cartea sa, Jupiter's Travels (Călătoriile lui Jupiter), a declanșat o mișcare globală și a inspirat mii de călăreți să calce pe urmele roților sale și să caute propria lor aventură de o viață.

 

 

De la Ted Simon la Rhys Lawrey - cel care a doborât recordul de circumnavigare a lumii - și până la călătorii de astăzi, Triumph Tiger a jucat un rol esențial pentru generații întregi în urmărirea orizontului... și în descoperirea călătoriei lor perfecte.

Ted Simon and Rhys Lawrey