Skip to main content

Aventură

Motociclete de aventură de ultimă generație, cu definitoriile motoare captivante în trei cilindri, tehnologie și echipamente progresive inovatoare, ergonomie impunătoare a pilotului și manevrabilitate agilă și neutră, toate construite pentru a vă duce oriunde în stil, confort și control.

 

 

GAMA MOTOCICLETELOR SUPREME PENTRU AVENTURĂ


Deschideți o lume a aventurii, cu motociclete construite pentru a parcurge distanța.

Triumph Tiger este gama supremă de motociclete de aventură, care vă permite să trăiți fiecare moment.

Oricât de lungă ar fi cursa, oricât de epică ar fi călătoria, exemplarele noastre de Tigri sunt pregătite să meargă oriunde și să înfrunte orice.

 

 

Triumph Tiger sport 660 and Tiger 1200 GT

NĂSCUT PENTRU AVENTURĂ


Fiecare motocicletă din familia Tiger se naște cu un adevărat spirit de aventură. A fost în genealogia noastră încă de când primele Triumph Tigers au câștigat trei medalii de aur la International Six Days Trial din 1936, iar acest lucru a dat startul primului capitol al celei mai longevive povești a motocicletelor de aventură din lume.

Cu manevrabilitatea agilă caracteristică, poziția de conducere impunătoare, silueta precisă și specificațiile premium de echipare, fiecare Tiger oferă cel mai înalt standard de stil, confort și control.

 

 

GAMA TIGER 1200 RALLY

Și mai multă atitudine și capabilitate off-road, de la cea mai avansată gamă de vehicule all-terrain.

Triumph Tiger 1200 rally explorer and pro

 

 

TIGER SPORT 660

Un vehicul universal incredibil, cu performanțe triple, confort, capacitate și versatilitate incredibile și cel mai mic cost de utilizare din această categorie.

Începând De La € 9.390,00

Triumph tiger 660 sport

 

 

TIGER 900 GT

Construită special pentru aventură pe șosea, confort și funcționalitate, gama Tiger 900 GT dispune de toate performanțele, echipamentele și tehnologia orientate spre pilot pentru a aborda fiecare călătorie cu încredere.

Începând De La € 15.490,00

Triumph Tiger 900 GT pro