Skip to main content

ROADSTERE

Motociclete naked performante în cea mai bună variantă a lor. Incredibilele motoare în trei cilindri definitorii pentru Triumph, sunt construite pentru putere, cuplu și reacție imediată. 

 

 

MOTORUL GENERAȚIEI TRIPLE

Motoarele care definesc categoria Speed Triple și Street Triple aduc toată atitudinea și emoțiile care au schimbat jocul și care în 1994 au anunțat nașterea streetfighter-ului de uzină și au creat prima "motocicletă naked sportivă".
 
Acum, generația cea mai bună de Triumph Triples din toate timpurile intră în acțiune cu un cuplu exploziv, de pe loc și până la roșu, oferind un răspuns instantaneu cu un triplu impact.

Speed triple 1200 RS and RR

 

 

TRIDENT 660

Alegeți totul - Cu un preț competitiv, sportiv, elegant, incitant și agil, Trident 660 poate face totul - Avantajele triple vă așteaptă.

Începând De La € 8.590,00

Trident in front of a wall

 

 

HULIGANUL ORIGINAL

În 1994, Triumph a lansat o motocicletă care a aprins un segment, a definit o categorie și a dat naștere termenului de "streetfighter de fabrică".  Agresiv, agil, puternic și hotărât, acesta a fost originalul Triumph Speed Triple care a schimbat regulile jocului.

Iubit de legiuni de fani pasionați din întreaga lume, Speed Triple este huliganul original și a devenit un adevărat simbol al motocicletei moderne. În continuă evoluție, dar întotdeauna instantaneu recognoscibilă, cu farurile sale duble caracteristice și cu o poziție amenințătoare, minimalistă, ce acoperă un motor Triumph Triple cu alezaj mare. Întotdeauna construită pentru a oferi un echilibru perfect între putere, manevrabilitate, capacitate și caracter, pentru a fi motocicleta completă naked de performanță.

1994 speed triple and a rottweiler

 

 

SPEED TRIPLE 1200 RR

As stunning to look at as it is exhilarating to ride, with the highest specification ever.

Începând De La € 19.490,00

Speed triple RR in a foggy background

 

 

 

 

Puterea triplă din Moto2™

În calitate de furnizor exclusiv de motoare pentru Campionatul Mondial FIM Moto2™, Triumph Motorcycles pune la dispoziția tuturor echipelor motoare triple de 765 cmc reglate pentru competiție, fiecare dintre acestea fiind bazat pe motorul lider în clasa sa Street Triple RS. 

Căutarea neobosită a calității a condus la această gamă de motociclete de stradă fără concurență, care se mândrește cu mai multă putere, performanță și o experiență de neegalat pentru pilot.  Rezultatul este cea mai avansată gamă de motociclete naked sportive pe care am realizat-o vreodată, toate concepute pentru a oferi senzații tari și distracție maximă pe șosea și pe circuit.

Triumph moto2 engine

 

 

 

 

RĂGETUL PROFUND AL TRIPLULUI TRIUMPH

Street Triple RS are o coloană sonoră mai clară, mai pură și mai rafinată, datorită sistemului său de evacuare cu două catalizatoare și a unui nou finisaj din fibră de carbon.

Sursa de sunet: Motorul oficial Triumph Street Triple RS de 765 cmc Triumph Street Triple RS 2020 logo
Utilizați căști pentru cea mai bună experiență de ascultare Utilizați căști pentru cea mai bună experiență de ascultare
Start Stop
Start Stop
Utilizați căști pentru cea mai bună experiență de ascultare Utilizați căști pentru cea mai bună experiență de ascultare