Skip to main content

120 DE ANI DE

EXCELENȚĂ

Triumph Thruxtons at a junctions

120 DE ANI DE

EXCELENȚĂ

Triumph Thruxtons at a junctions

 

 

DE LA PILOȚI, PENTRU PILOȚI

Pentru fiecare motociclist, motocicleta nu este doar un vehicul pe care îl conduce, ci îi reflectă atitudinile, ambițiile și alegerea preferată și îi oferă acces la libertate, emoție, bucurie și distracție simplă și plăcută.

Pentru motocicliștii de pretutindeni, un Triumph a fost întotdeauna mult mai mult decât suma părților sale, înglobând frumusețe, stil și emoție, cu o personalitate care transcende un obiect fizic – în termeni simpli, are suflet.

De-a lungul generațiilor, echipele de design și inginerie de la Triumph au produs unele dintre cele mai caracteristice și mai reușite motociclete din toate timpurile, toate create prin intermediul unui etos comun de dezvoltare continuă și integrată, care cuprinde fiecare aspect al călătoriei.

 

 

În cadrul procesului nostru unic de dezvoltare, echipele Triumph care se ocupă de motor, șasiu și stil lucrează împreună pentru a livra motocicleta completă, cu influențe și contribuții continue din partea clienților și a distribuitorilor noștri experți din întreaga lume cu privire la ceea ce își doresc, apreciază și au nevoie motocicliștii. 

Imagine: © 2022, PTC Inc. (PTC)

Triumph sports bikeEMBLEME BRITANICE

Urmând un etos și un angajament pentru proiectare, dezvoltare și producție complet proprii, așa cum se potrivește cu statutul unei mărci de motociclete atât de emblematice, Triumph a menținut în ultimele trei decenii investiții susținute și semnificative în dezvoltarea constantă a personalului, a partenerilor noștri experți și a capabilităților noastre interne.  Această investiție în talentul autohton, atât în Marea Britanie, cât și în întreaga lume Triumph, dublată de o pasiune comună pentru rularea perfectă, a făcut ca marca să devină din ce în ce mai puternică.

Epoca modernă Triumph a început în 1990 cu o gamă complet originală de motociclete proiectate și construite într-o fabrică nouă, ultramodernă, la Hinckley. De atunci, Triumph a continuat să reprezinte apogeul designului și ingineriei britanice, cu o gamă de motociclete de clasă mondială care acoperă mai multe genuri, de la motocicletele de aventură până la roadstere și „clasice moderne“, fiecare dintre acestea oferind reputația Triumph renumită pentru manevrabilitatea, finisajele și detaliile de top și pentru designul original și autentic.

În prezent, Triumph își desfășoară activitatea în cinci unități de producție, toate administrate și conduse de sediul central global din Hinckley, Leicestershire, unde fiecare Triumph este conceput, prototipat și testat în centrul nostru de excelență în materie de design de către o echipă internă susținută de cei mai buni specialiști în suspensii, frânare și anvelope din lume.   

 


Cea mai recentă dotare a infrastructurii de la Hinckley este o nouă uzină de asamblare din Marea Britanie, construită pentru a spori flexibilitatea producției globale a Triumph și pentru a completa atelierul de vopsitorie și facilitățile de prototipare rapidă de mai multe milioane de lire sterline existente.

 

Triumph factory assembly line

 

LEGENDE MONDIALE

O companie cu adevărat internațională, Triumph are 13 birouri de vânzări și marketing în întreaga lume, facilități de producție și fabricare în Thailanda, unde compania are propriile instalații de turnare, matrițare prin injecție, prelucrare și asamblare, precum și fabrici în India și Brazilia, unde motocicletele sunt asamblate pentru piețele locale.

Fiecare unitate Triumph aderă la aceleași procese cuprinzătoare și exigente standarde, în cadrul cărora fiecare etapă a creării unei motociclete este supusă unui proces de verificare exhaustiv, cu peste 400 de etape de verificare pe parcursul construcției, care acoperă fiecare componentă în parte.

 

 

Triumph TFC rocket 3