Skip to main content

120 DE ANI DE

PASIUNE

Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

DE LA PILOȚI, PENTRU PILOȚI

Timp de 120 de ani, Triumph a împărtășit aceeași obsesie pentru două roți ca și motocicliștii noștri, crescând împreună pentru a deveni o familie globală unită de dragostea pentru motociclete și de pasiunea arzătoare pentru o călătorie perfectă. Este o pasiune care a alimentat crearea unora dintre cele mai uimitoare motociclete din lume, a inspirat motocicliști din întreaga lume să își urmeze visele și a contribuit la modelarea lumii motociclismului pe care o cunoaștem și o iubim astăzi.

 

 

Executat de piloți profesioniști în condiții stricte și controlate. Nu imitați. Purtați întotdeauna echipament de protecție adecvat.

 

LEGENDE ÎN VIAȚĂ

În calitate de custozi ai uneia dintre cele mai faimoase și mai iubite mărci din lume, avem privilegiul de a purta responsabilitatea de a proteja și de a întreține o emblemă atât de puternică și atât de pasională a lumii motocicletelor.

Toți cei de la Triumph împărtășesc același entuziasm, angajament și pasiune pentru ceea ce face ca motocicleta să fie perfectă, de la aspect, la sunet, la emoțiile pe care le simți de fiecare dată când călătorești și la bucuria elementară de a face parte din comunitatea motocicliștilor.

 
Triumph Street Scrambler lifestyle

 

 

Nimic nu este mai satisfăcător decât să creezi o motocicletă pe care pilotul său o va iubi, o va deține și o va prețui și care îi va aduce multe amintiri și momente de bucurie pură a motociclismului.

 

CREAREA AMINTIRILOR 

De la începuturile umile ale unei mici fabrici de biciclete din Coventry, Anglia, Triumph a jucat un rol important în definirea motociclismului timp de mai bine de un secol, fie că a obținut victorii pe circuit, a stabilit recorduri de viteză pe uscat, a inspirat aventuri globale sau legende cinematografice și a aprins pasiunea a generații de motocicliști.

 

 

Guy Martin Landspeed

 

 

De la zilele alb-negru la HD color; de la primul TT Isle of Man la campionii mondiali Moto2TM, de la virajele rurale la traseele de munte prăfuite, la o după-amiază de duminică pe malul mării, la verificarea timpilor pe circuit, emoția, satisfacția și sentimentul de a face parte din ceva minunat pe care fiecare motociclist Triumph îl știe este același astăzi ca întotdeauna.

 

 

Dedicați pentru totdeauna

 

Impulsionați de o fuziune unică de spirit și ingeniozitate, bazată pe o experiență de neegalat și pe pasiunea de a crea legende, ne-am angajat să creăm motociclete emblematice ale viitorului, care combină personalitatea, caracterul și ADN-ul Triumph de necontestat.

 

 

 
Triumph Bonneville Bobber design sketch, manufacturing
De la modelele noastre Speed și Street Triples, care definesc categorii până la motocicletele Tiger cu motoare în trei cilindri pentru toate tipurile de teren și legendarele modele moderne Bonneville, fiecare Triumph este proiectat și construit cu aceleași caracteristici Triumph: manevrabilitate de top, livrare perfectă a puterii, design superb și calitate de referință a construcției.  Este un etos care leagă generații de designeri Triumph, toți concentrați pe crearea motocicletei perfecte, toți angajați să ofere motocicletelor noastre o experiență maximă în fiecare moment.  

 


Map of Triumph subsidiaries and distributors

CREAREA VIITORULUI

Mereu în căutarea orizontului, împreună împărtășim o dorință nestăvilită pentru următoarea experiență, următoarea curbă, noul și mai binele. Alimentând un trecut de neegalat, bogat în motociclete și momente incredibile, acest impuls și această pasiune ne vor duce pe noi pe noi culmi, cu noi inovații și experiențe.

 


De la lansarea mult așteptată a noilor motociclete Triumph de competiție MX și Enduro, o nouă familie de motociclete de capacitate mai mică și extinderea Triumph în noi teritorii, viitorul pentru fanii Triumph din întreaga lume nu a fost niciodată mai strălucitor.

 
Triumph motorcycles factory