Skip to main content

TIGER 1200

MOTIVE PENTRU A PILOTA

Construit pentru orice drum. Construit pentru aventură. Construit pentru a cuceri.

2022 Triumph Tiger 1200 GT

 

 

Acum, odată cu lansarea generației Tiger 1200, Triumph își propune din nou să ridice ștacheta și să restabilească standardele în lumea aventurii de mare capacitate, cu o gamă care nu reprezintă nimic altceva decât o transformare completă în ceea ce privește greutatea, manevrabilitatea, performanțele propulsorului triplu, caracterul și stilul Tiger.

Familia Tiger 1200 GT a fost proiectată pentru a deveni reperul în materie de motociclete de aventură de mare capacitate orientate spre șosea, cu specificații, performanțe și tehnologie pe măsură, inclusiv o inovație în materie de tehnologie Blind Spot Radar introdusă pe ambele modele Explorer. În cazul celor două vehicule Rally, acestea se ridică cu adevărat la înălțimea numelui lor, cu o capabilitate veritabilă pentru orice drum și o orientare all-road grație roții față de 21" spițată și tubeless și a unui șasiu proiectat pentru cele mai dificile terenuri. Pentru cei care doresc cu adevărat să parcurgă distanțe și să înfrunte lumea, o versiune Explorer disponibilă atât pentru GT cât și pentru Rally, adaugă încă 50% la autonomia de rulare, cu un rezervor de 30 de litri.

Când primul Tiger modern a ieșit pe străzi în 2010, a aprins pasiunea unei noi generații de motocicliști de aventură și a creat o linie de motociclete cu motor triplu care au continuat să definească pur și simplu categoria motocicletelor de aventură de talie medie și au stabilit un reper în materie de manevrabilitate, caracter, calitate și capacitate de pilotaj în toate domeniile.

Odată cu lansarea premiatului Tiger 900 în 2019, Triumph a scris din nou definiția aspectului și rulării excelente, cu ajutorul inovatorului motor triplu T-plane și a unei revoluții în materie de manevrabilitate.

Manevrabilitatea și confortul reprezintă o parte importantă a poveștii de succes Tiger, iar atunci când veți pilota această nouă generație veți ști de la prima impresie că este "exact ceea ce trebuie" și că se manevrează într-un mod în care un Tiger de mare capacitate nu a mai făcut-o niciodată până acum. Cu un rezervor de combustibil mai îngust pentru o poziție mai stabilă când picioarele ating pământul și o poziție de condus ideală, împreună cu un centru de greutate scăzut, Tiger 1200 se simte la fel de bine în traficul de la orele de vârf ca și pe autostradă sau pe poteci îndepărtate.

 

2022 Triumph Tiger 1200 GT pro

MOTOR

Motorul triplu T-Plane de 1160 cmc, unic și ușor, a fost optimizat pentru capabilități, caracter și performanță.

Descoperiți mai mult
2022 Triumph Tiger 1200 Rally pro

GREUTATE

Prima sarcină a fost reducerea semnificativă a greutății, fără a sacrifica senzația de stabilitate și reputația binemeritată de confort a modelului Tiger.

Descoperiți mai mult
2022 Triumph Tiger 1200 GT pro

Design

Fiecare Tiger 1200 a fost proiectat pentru a oferi senzații la fel de bune pe ultimul kilometru al aventurii ca și pe primul.

Descoperiți mai mult
2022 Triumph Tiger 1200 Rally pro

Capabilitate

Explorarea necunoscutului este visul piloților de aventură. Adrenalina descoperirii, emoțiile călătoriei în peisaje noi.

Descoperiți mai mult
2022 Triumph Tiger 1200 GT explorer

Tehnologie orientată spre pilot

Cea mai recentă tehnologie a fost încorporată perfect în noua gamă Tiger pentru a vă ajuta să mergeți mai departe, mai mult timp, mai sigur și într-un confort total.

DESCOPERIȚI MAI MULT
2022 Triumph Tiger 1200 rally

Stil incredibil

Aspectul robust, prestanța și atitudinea lui Tiger 1200 sunt mult mai mult decât rezultatul unui exercițiu de estetică.

Descoperiți mai mult