Skip to main content

 NOUA MOTOCICLETĂ TRIUMPH DE 250 CMC PENTRU MOTOCROSS ÎȘI FACE INTRAREA PE STADIONUL LOS ANGELES COLISEUM

Triumph Motorcycles Coliseum
Competiție Triumph Motorcycles 23rd sept. 2023

Noua motocicletă Triumph de 250 cmc pentru motocross  a fost dezvăluită pentru prima dată în public la finala Campionatului Mondial de SuperMotocross care a avut loc sâmbătă, 23 septembrie, la Los Angeles Memorial Coliseum din California.

 Spectatorii au asistat la intrarea în arenă a două noi motociclete Triumph pentru motocross, într-o explozie de artificii și spectacol.

 Mult așteptata motocicletă de serie a fost condusă de Jeff "Six Time" Stanton, care a câștigat ultimul său campionat la Coliseum și este actualul manager al Triumph Adventure Experience din SUA. Lui i s-a alăturat Ricky Carmichael, supranumit “The GOAT” (Cel mai mare din toate timpurile), a cărui motocicletă a avut propria grafică și componente cu specificații non-standard.

Data pentru dezvăluirea completă a noii motociclete a fost anunțată ca fiind 28 noiembrie 2023 pe ecranele gigantice din jurul stadionului.

 Pentru a marca acest moment, Triumph a lansat de asemenea noul site web Triumph Racing și canalele de socializare. Urmăriți acțiunea @OfficialTriumphRacing pe Instagram și Facebook.

Vorbind cu colegii săi comentatori după cursa sa, Ricky Carmichael a spus: "Sunt atât de fericit să le arăt în sfârșit fanilor la ce am lucrat în ultimii 4 ani. Motocicleta se simte grozav, arată grozav și este rapidă. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am livrat și abia aștept să putem împărtăși ultimele detalii pe 28 noiembrie."

Jeff Stanton a adăugat: "Coliseum este un loc special pentru mine, iar faptul că mă întorc aici pe Triumph este o onoare absolută. Noul design nu seamănă cu nimic altceva în paddock și conferă motocicletei un aspect nou și distinct, pe care cred că fanii îl vor adora."

Triumph Motorcycles Coliseum)
Descoperiți etichetele de articole