Skip to main content

 COLABORARE PENTRU A PERSONALIZA 

1959 LEGENDS

TRIUMPH & GIBSON

Triumph Motorcycles and Gibson Custom collaboration


TRIUMPH MOTORCYCLES & GIBSON CREEAZĂ O CHITARĂ ȘI O MOTOCICLETĂ UNICE ȘI PERSONALIZATE PENTRU DISTINGUISHED GENTLEMAN’S RIDE

   

 

 

Pornind de la o pasiune comună pentru frumusețe, precizie și performanță și inspirat de semnificația istorică comună a emblematicului Les Paul Standard din 1959 și a la fel de emblematicului Bonneville T120 din 1959, rezultatul acestui parteneriat unic este o ediție personalizată uluitoare și unică a generației actuale a fiecăruia dintre aceste modele legendare. 

Create pentru a sprijini The Distinguished Gentleman's Ride, în eforturile sale caritabile la nivel mondial pentru sănătatea mintală a bărbaților, conștientizarea cancerului de prostată și strângerea de fonduri, ediția personalizată 1959 Legends Les Paul Standard Reissue și Bonneville T120 prezintă o multitudine de superbe detalii cu accente realizate manual, proiectate și aplicate în atelierul fabricii Triumph. Împreună, acestea vor fi oferite drept recompensă pentru cea mai mare colectare de fonduri pentru parada din 2022. 

Acest premiu unicat este însoțit de un certificat de autenticitate personalizat 1959 Legends Editions, semnat de Nick Bloor, directorul executiv al Triumph, și de Cesar Gueikian, președintele mărcii Gibson Brands.

 

 
Gibson custom guitar, featuring the “Triumph Gibson 1959 Legends” partnership logo)

TRIUMPH BONNEVILLE T120 

„1959 LEGENDS EDIȚIE PERSONALIZATĂ“

Cea mai recentă generație a acestei adevărate legende a motocicletelor, Bonneville T120, combină caracterul și stilul atemporal cu capacitățile și performanțele moderne care definesc clasa.

 
Triumph Motorcycles and Gibson Custom collaboration

GIBSON LES PAUL STANDARD REISSUE

„1959 LEGENDS EDIȚIE PERSONALIZATĂ“

Un adevărat simbol al chitarei, Les Paul Standard Reissue 1959 este clasicul Gibson suprem și o copie fidelă, autentică în fiecare detaliu, de la finisajul său iconic Sunburst la aspectul și senzația fiecărei componente până la tonul incredibil al mărcii sale.

Triumph Motorcycles and Gibson collaboration

 

 

1959 Legends’ collaboration

ADDITIONAL FUNDRAISING PRIZEs

 

 

Ca urmare a răspunsului pasionat la colaborarea "1959 Legends", Triumph și Gibson au încheiat din nou un parteneriat, sub forma a trei premii suplimentare pentru colectarea de fonduri, cu chitarele Epiphone "Inspired by Gibson" puse la bătaie, fiecare semnată de un muzician celebru și fiecare cu o cutie de chitară pictată și personalizată, inspirată de un motociclist Triumph legendar. Cutiile de chitară personalizate "Saints of Speed" vor fi pictate de faimosul artist al chitarelor James Willis.

“Saints of Speed” custom guitar cases drawing

 

 

Inspirația legendelor Gibson și Triumph 1959

Celebrând semnificația istorică împărtășită a anului 1959, acest proiect custom în parteneriat omagiază cele două produse emblematice centrale în povestea fiecărei mărci - Gibson Les Paul Standard din 1959 și Triumph Bonneville T120 din 1959, ambele considerate a fi cele mai bune modele din lumea lor și ambele fabricate și vândute și astăzi.

Un adevărat simbol al chitarei și o legendă muzicală neprețuită, Les Paul Standard din 1959 este cea mai bună clasică Gibson. Iar modelul Custom Shop 1959 Les Paul Standard Reissue este mai mult decât un tribut, este o clonă autentică și precisă. În mod similar, cea mai importantă motocicletă clasică, legendarul Bonneville T120 din 1959, a oferit performanțe revoluționare care au făcut din ea motocicleta britanică originală de superbike. În timp ce echivalentul de astăzi, Bonneville T120, liderul categoriei, combină caracterul și stilul atemporal cu capacitățile și performanțele moderne.

Inspirați de istoria comună din 1959 și de legătura durabilă dintre muzică și cultura motocicletelor, de la nașterea rock and roll-ului până la cafe racer-ul adolescentin și dincolo de acesta, Gibson și Triumph au decis să creeze o ediție custom unică pentru a evidenția și susține obiectivele incredibil de importante de colectare de fonduri și pasiunea pentru The Distinguished Gentleman's Ride.