Skip to main content

Parada Distinguished Gentleman's Ride 2019

Triumph DGR tank logo

 

 

CE ESTE DGR?

Distinguished Gentleman's Ride creează plimbări tematice pe tot globul pentru a sensibiliza și strânge fonduri pentru cauze caritabile masculine. Fondatorul Mark Hawwa a găsit inspirația pentru tema "dressing dapper" în 2012, când a văzut o fotografie a lui Don Draper din serialul Mad Men stând pe o motocicletă clasică în timp ce purta un costum. Triumph a decis că "The Distinguished Gentleman's Ride" surprinde tot ceea ce trebuie sărbătorit în materie de motociclism și a sprijinit evenimentul timp de mai mulți ani, văzând cum DGR se transformă într-un eveniment global.


BONNEVILLE T120 BLACK - EDIȚIE LIMITATĂ DGR

Sărbătorim 10 ani incredibili de parteneriat, cu o ediție exclusivă Bonneville T120 Black DGR Edition limitată la 250 de exemplare în întreaga lume.

Price Coming Soon

Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

COLECTARE DE FONDURI DGR

Fondurile colectate de Distinguished Gentleman's Ride sunt investite în inițiativele privind cancerul de prostată și sănătatea mintală a bărbaților din întreaga lume. Pentru mai multe detalii explorați proiectele pe site-ul DGR.

 The Distinguished Gentleman's Ride

COLECȚIA VESTIMENTARĂ DGR

Această colecție special selecționată afișează logo-ul The Distinguished Gentleman's Ride cu desenul "Sir Remington Silversteed", fiind un accesoriu perfect pentru garderoba oricărui călăreț DGR.

Triumph and The Distinguished Gentlemans Ride clothing collection