Skip to main content
Triumph Bonneville T120 Black DGR Limited Edition

BONNEVILLE T120 BLACK

DGR EDIȚIE LIMITATĂ

 

 

Limitată în mod exclusiv la doar 250 de motociclete din întreaga lume, seria The Distinguished Gentleman's Ride Limited Edition sărbătorește cel de-al zecelea an al parteneriatului incredibil dintre Triumph și DGR.

Cu tot stilul autentic, performanța și capacitățile moderne ale ultimei generații de Bonneville T120, ediția DGR Edition are o schemă elegantă de vopsea personalizată în două tonuri metalice și poartă emblema oficială DGR. Această motocicletă unică este celebrarea perfectă pentru cel de-al 10-lea an al acestui parteneriat special.

Această motocicletă întruchipează spiritul DGR și ilustrează angajamentul Triumph de a spori amploarea și impactul organizației caritabile.

Cu o donație făcută către DGR pentru fiecare motocicletă vândută, această motocicletă exclusivistă este concepută pentru a ajuta ca evenimentul din 2023 să fie cel mai mare și mai de succes de până acum. În plus, motocicleta cu numărul 001 va fi acordată celui mai bun colector de fonduri din cadrul DGR 2023. 

 

 

TRIUMPH AND THE DGR

Triumph’s partnership with the DGR started in 2014, during this partnership we have created many unique motorcycles to promote this wonderful event, including a one-of-a-kind Triumph Thruxton RS DGR Edition and a custom '1959 Legends’ Triumph Bonneville T120 with a matching Gibson Les Paul Standard guitar, and the ‘Dapper Bonnie’, a one-off custom Bonneville T100.

Here’s an insight into Triumph’s incredible partnership with The DGR.

Distinguished gentlemen's ride Triumph