Skip to main content

WHAT3WORDS

 

 

Vă prezentăm what3words în aplicația My Triumph. Fiecare suprafață de 3 metri pătrați din lume a primit o adresă unică formată din 3 cuvinte. Puteți introduce 3 cuvinte în aplicație pentru a seta orice destinație sau punct de reper specific, indiferent unde vă îndreptați!

 

 

CE ESTE WHAT3WORDS?

What3words oferă o modalitate precisă și incredibil de simplă de a comunica o locație. Am împărțit lumea într-o grilă de pătrate de 3 m și am atribuit fiecăruia o adresă unică de 3 cuvinte. Înseamnă că orice loc poate fi găsit cu 3 cuvinte simple.

 

CUM POT FOLOSI O ADRESĂ DIN 3 CUVINTE?

Atunci când introduceți o destinație în aplicație, la fel ca o adresă tradițională, puteți tasta acum o adresă din 3 cuvinte (de exemplu: corzi.înainte.scufundare) pentru a seta navigația turn-by-turn spre acea zonă de 3 metri.

 

 

În dificultate?

What3words este folosit de serviciile de urgență pentru a localiza persoanele care au suferit accidente în locuri greu de descris. Apăsând pictograma what3words din aplicația My Triumph, veți vedea adresa în 3 cuvinte a locației dvs. actuale. Dacă aveți probleme, adresa în trei cuvinte vă va permite să spuneți cu ușurință unde vă aflați.

Triumph What3words South africa

De ce este important what3words?

Triumph este primul producător de motociclete din lume care utilizează what3words; un argument de vânzare puternic pentru oferta de motociclete conectate Triumph,

Triumph What3words Croatia

cum pot găsi o adresă de 3 cuvinte?

Puteți găsi adresa de 3 cuvinte pentru un anumit loc apăsând pe pictograma what3words din aplicație și trăgând pictograma în pătratul corect (sugestie: comutați la vizualizarea prin satelit pentru a vedea exact care este pătratul de 3 m corect). Aceasta este, de asemenea, o modalitate ușoară de a adăuga puncte de trecere la traseu.

Alternativ, puteți găsi adrese cu 3 cuvinte folosind aplicația gratuită what3words sau site-ul de hărți. De asemenea, punctele comerciale și persoanele fizice își comunică din ce în ce mai des adresele de 3 cuvinte pentru a fi mai ușor de găsit (de ce să nu faceți același lucru pentru reprezentanța dumneavoastră?).

 

 

 

Ce este what3words?

What3words este un sistem global de adresare care a împărțit planeta într-o grilă de pătrate de 3m x 3m și a atribuit fiecăruia o adresă unică what3words formată din trei cuvinte din dicționar. 

 

 

De ce a integrat Triumph Motorcycles tehnologia de localizare what3words în aplicația My Triumph?

Integrarea what3words în aplicația My Triumph Mobile App, compatibilă cu Bluetooth, înseamnă că motocicliștii Triumph pot folosi funcția what3words a aplicației pentru a naviga mai ușor prin lume și pentru a se întâlni cu prietenii în locuri fără adresă, cum ar fi punctele panoramice de pe marginea drumului sau locurile de întâlnire.

Triumph a recunoscut potențialul what3words și, oferindu-l clienților noștri, eliminăm complexitatea asociată navigației și oferim o experiență de condus mai ușoară și mai sigură.

 

Ce este în neregulă cu adresele stradale pe care le avem deja?

Chiar și în orașele care dispun de cele mai bune sisteme de adrese din lume, adresele stradale sunt surprinzător de puțin fiabile și de nefolositoare atunci când încercați să navigați. Numele străzilor sunt deseori dublate; de exemplu, există 14 Church Roads în Londra. De asemenea, numele localităților pot fi foarte asemănătoare și ușor de confundat atunci când le introduceți într-un sistem de navigație.

Apoi, există o problemă de precizie; adresele stradale indică un punct de pe hartă în centrul unei clădiri, dar nu vă pot ajuta să găsiți o anumită intrare sau parcare. Acest lucru înseamnă că inclusiv atunci când aveți un număr de clădire, o adresă și un cod poștal, tot trebuie să vă invârtiți prin zonă încercând să aflați exact unde ar trebui să vă aflați.

Și, în cele din urmă, adresele stradale nu acoperă multe locuri în care piloților noștri le place să meargă. Plajele, parcurile și punctele de belvedere au toate drumuri și parcări, dar nu și adrese care să poată fi folosite pentru navigare. În general, clienții introduc adresa celei mai apropiate clădiri și apoi încearcă să se descurce singuri, ceea ce cu greu poate fi numită o experiență ușoară și plăcută.

 

 

Care sunt avantajele what3words?

Triumph a ales să colaboreze cu what3words pentru a oferi piloților noștri o navigație precisă și ușor de utilizat. Adresele what3words sunt mai ușor de reținut decât o adresă poștală și pot fi partajate cu mai multă precizie decât orice alt sistem de referință a locației, ceea ce îl face o soluție de navigație ideală pentru piloții noștri aventurieri.

Fie că se îndreaptă spre un punct pitoresc de pe marginea drumului, un loc de întâlnire sau explorează trasee greu de găsit, motocicliștii Triumph vor putea să se orienteze cu ușurință, oriunde în lume. 

Există, de asemenea, beneficii enorme în materie de siguranță pentru piloții care folosesc what3words. Peste 80 de servicii de urgență din Marea Britanie acceptă acum what3words, astfel încât, dacă un motociclist ar avea un accident într-o locație îndepărtată, ar putea găsi adresa what3words prin intermediul aplicației My Triumph. Apoi își transmit locația lor specifică tuturor serviciilor de urgență participante, contribuind la îmbunătățirea timpului de răspuns al acestora.

 

Pe ce modele Triumph pot folosi tehnologia what3words?

Toate motocicletele cu tehnologie Bluetooth cu cele mai recente instrumente de bord TFT vor putea utiliza what3words prin intermediul aplicației My Triumph.

Pentru a utiliza what3words pe orice alte modele, acestea trebuie să aibă un afișaj TFT și Bluetooth instalat fie din fabrică, fie aftermarket, instalat de un distribuitor.

 

De unde pot obține adresele what3words?

Puteți descoperi adresele what3words din aplicația what3words sau de pe web apăsând oriunde pe hartă pentru adresa corespunzătoare. La fel ca o adresă tradițională, ar trebui să cereți întotdeauna o adresă what3words și să oferiți întotdeauna o adresă what3words. Acestea sunt folosite în întreaga lume în ghiduri precum Lonely Planet, liste de restaurante, semnături de e-mail și invitații.