Skip to main content

NOUA REDUCERE ACTIVĂ A PREÎNCĂRCĂRII

Triumph Tiger 1200 GT pro press ride
Motociclete Triumph Motorcycles 24th aug. 2023

 

O nouă funcționalitate de reducere activă a preîncărcării a fost concepută pentru a reduce preîncărcarea suspensiei spate pe măsură ce Tiger 1200 încetinește, ceea ce permite reducerea înălțimii șeii. 

Pentru GT, GT Pro și GT Explorer există în prezent două setări ale înălțimii șeii - 850 mm și 870 mm, în timp ce pentru Rally Pro și Rally Explorer acestea sunt 875 mm și 895 mm. Prin intermediul opțiunii de șa joasă montată ca accesoriu, piloții au deja posibilitatea de a coborî poziția șeii cu încă 20 mm, ceea ce oferă o înălțime minimă a șezutului de 830 mm pentru familia GT și de 855 mm pentru familia Rally.

 

 

 

Noua caracteristică a funcționalității de reducere activă a preîncărcării permite ca aceste înălțimi ale șeii să fie reduse și mai mult. În funcție de greutatea combinată a pilotului, pasagerului și bagajelor, aceasta poate reduce înălțimea șeii cu până la 20 mm atunci când motocicleta se oprește, oferind pilotului mai multă ușurință și încredere. 

Noii clienți vor putea accesa această nouă funcționalitate de preîncărcare minimă prin simpla apăsare a butonului ‘Home’ de pe blocul cubic de comenzi timp de o secundă. 

Steve Sargent, Chief Product Officer, a declarat: "Această nouă capabilitate poate fi activată din mers, coborând centrul de greutate la viteze mai mici, ceea ce o face și mai accesibilă, oferind piloților mai multă încredere la viteze mici și un contact mai bun cu solul în momentul în care se opresc." 

 

ACTUALIZARE TIGER 1200

Suspensia avansată Showa semi-activă a modelului Tiger 1200 a fost îmbunătățită și mai mult, oferind pilotului mai multă ușurință și încredere. 

A fost dezvoltată o nouă funcționalitate de reducere activă a preîncărcării, care reduce preîncărcarea suspensiei spate pe măsură ce Tiger 1200 încetinește, permițând reducerea înălțimii șeii

Triumph Tiger 1200 GT promo
Descoperiți etichetele de articole