Skip to main content

NOI ȘI INTERESANTE OPȚIUNI DE CULOARE PENTRU GAMA TRIUMPH 2024

Triumph Trident 660 in Triumph Racing Yellow and Jet Black
Inspirație Triumph Motorcycles 24th iul. 2023

Noi opțiuni de culori distincte și dinamice sunt în curs de apariție în gamele Roadster, Rocket 3 și Tiger și Tiger Sport pentru anul 2024, toate disponibile pentru a fi comandate acum.

 

SCHEME DE CULORI ÎNDRĂZNEȚE PENTRU SPEED TRIPLE 1200 RS ȘI TRIDENT 660

Speed Triple 1200 RS

Cea mai performantă motocicletă sport naked este acum disponibilă în trei variante de culori elegante, inclusiv o nouă și dinamică schemă Carnival Red, alături de opțiunile moderne Matt Silver Ice și Sapphire Black, toate completate de grafica argintie distinctivă RS.

Noua schemă luminoasă include un rezervor de combustibil Carnival Red, un finisaj al farurilor, panouri laterale, caroserie spate, capota scaunului și burta și un apărător de noroi față din carbon natural, finisate cu grafică RS Aluminium Silver.

Trident 660

Sportivul și agilul Trident 660 cu motor triplu de la Triumph primește o nouă opțiune de culoare impresionantă pentru 2024, cu o schemă Jet Black și Triumph Racing Yellow. Acesta prezintă designul distinctiv al rezervorului cu sigla Triumph, la fel ca și modelele existente Silver Ice și Diablo Red, precum și popularele opțiuni Matt Jet Black și Silver Ice. O opțiune clasică Sapphire Black completează gama de patru culori.

Noua schemă prezintă un rezervor, o lunetă a farurilor și un apărător de noroi față de culoare Jet Black, la care se adaugă un capot al radiatorului, o caroserie spate și un grafic al apărătorului de noroi de culoare Triumph Racing Yellow.

Triumph Speed Triple RS in Carnival Red

 

 

CULORI NOI ȘI SOFISTICATE PENTRU GAMA ROCKET 3 DE LA TRIUMPH

 

Rocket 3 R 

Motocicleta de tip roadster este acum disponibilă în trei opțiuni de culori sofisticate: Matt Silver Ice, clasicul Triumph Sapphire Black și o nouă combinație uimitoare de Sapphire Black și Carnival Red cu detalii Silver Ice.  

Noul rezervor de combustibil Sapphire Black prezintă o umplutură Carnival Red cu o grafică Silver Ice pentru linia caroseriei, precum și un parbriz de tip Fly Screen Sapphire Black, o cuvă de faruri, panouri laterale, apărători de noroi și capota inferioară a radiatorului și suporturi pentru capota superioară a radiatorului și apărători de noroi Matt Aluminum Silver.



Rocket 3 GT

Liderul mondial Triumph Rocket 3 GT va fi disponibil în două opțiuni de culori sofisticate, cu un Sapphire Black metalizat, care subliniază prezența impunătoare a modelului Rocket, și aceeași nouă și uimitoare combinație Sapphire Black și Carnival Red cu detalii Silver Ice, care poate fi văzută pe Rocket 3 R. 

 

 

 

Triumph Rocket 3 GT in Sapphire Black and Carnival Red


 

NOILE SCHEME ALE TIGER SPORT

 

Tiger Sport 850

Motocicleta de la Triumph, axată pe șosea și orientată spre aventură, este disponibilă în două variante de culori distincte, cu o schemă îndrăzneață Graphite și Diablo Red și o nouă opțiune sofisticată Graphite și Jet Black.
Aceasta prezintă un panou de capăt de rezervor Jet Black, capota inferioară a radiatorului, ciocul și apărătoarea de noroi, rezervorul de combustibil și panoul scaunului din grafit și o ieșire texturată a conductei radiatorului.

Tiger Sport 660

Multipremiatul și versatilul Tiger Sport 660 cu motor triplu de la Triumph este disponibil în trei variante de culori elegante, cu noile opțiuni sofisticate Snowdonia White și Jet Black sau Jet Black și Graphite care se alătură schemei îndrăznețe și distinctive Korosi Red și Graphite pentru a completa gama.

Prima nouă gamă de culori include un rezervor de combustibil, o carenă și un habitaclu Snowdonia White, un panou spate Jet Black, un apărător de noroi față și o capotă de radiator Jet Black, în timp ce a doua opțiune nouă are un rezervor de combustibil Jet Black, o carenă și un panou spate pentru cockpit, cu un apărător de noroi față și o capotă de radiator Graphite. 

 

 

 

Triumph Tiger Sport 660 in Jet Black and Graphite

 

 

UN PLUS DE CULOARE PENTRU GAMA MODERN CLASSICS DE LA TRIUMPH

 

Gama Modern Classics de la Triumph va avea un plus de culoare pentru 2024, odată cu introducerea a 12 noi opțiuni de culori vibrante pentru fanii elegantei familii Bonneville. 

Speed Twin 900 

Stilul modern personalizat al Speed Twin 900 este îmbunătățit și mai mult cu o nouă opțiune vibrantă Carnival Red și o schemă sofisticată Competition Green, ambele cu un design distinctiv al benzii de pe rezervor care contrastează cu un finisaj Phantom Black pe panoul lateral și pe apărătoarele de noroi. 

Speed Twin 1200

Clasicul Speed Twin 1200 de performanță de la Triumph primește două noi variante de culori, surprinzătoare și sofisticate.  O opțiune bogată Carnival Red și Storm Grey și o opțiune contemporană Matt Ironstone și Matt Storm Grey se alătură schemei Jet Black, care se bucură de o popularitate constantă, pentru a completa gama. 

Rezervorul de combustibil Carnival Red și Storm Grey este completat de o cuvă de faruri și un panou lateral Storm Grey, în timp ce noul rezervor de combustibil Matt Ironstone și Matt Storm Grey are o cuvă de faruri și un panou lateral Matt Storm Grey. Ambele sunt prevăzute cu protecții de furcă Matt Silver Ice. 

 

Scrambler 900 

Atitudinea robustă de excepție a modelului Scrambler 900 este amplificată cu o nouă opțiune îndrăzneață de vopsea Cosmic Yellow și Graphite cu apărători de noroi, capota cadrului și panoul spate Jet Black pentru anul modelului 2024, care se află alături de opțiunile Matt Khaki și Jet Black clasice. 

Scrambler 1200 XE and XC

Linia Scrambler 1200, care definește clasa, va fi disponibilă în trei variante de culori pentru anul modelului 2024, cu un sofisticat Sapphire Black sau cu emblematicele Matt Khaki și Matt Jet Black, cărora li se alătură un nou rezervor de combustibil elegant Matt Sandstorm cu dungă Jet Black, cuva farurilor și panourile laterale Jet Black și o banchetă maro. 

Bonneville T100

Pentru 2024, emblematica Bonneville T100 este acum disponibilă cu o nouă schemă de vopsea elegantă în două tonuri Competition Green și Ironstone, cu detalii pictate manual Aluminium Silver pentru linia de caroserie și cuva farurilor, panourile laterale și apărătoarele de noroi Jet Black. Combinațiile clasice Carnival Red și Fusion White, precum și Jet Black completează gama. 

Bonneville T120 

Legendarul Bonneville T120 va avea o nouă culoare monocromă Jet Black și Fusion White în două culori contrastante, cu căptușeală de culoare aurie metalică pictată manual și cupă de faruri, panouri laterale și apărători de noroi Jet Black. Această nouă opțiune va însoți schema de culori îndrăzneață Cordovan Red și Silver Ice și opțiunea clasică Jet Black.  


Bonneville T120 Black

Atemporalul Triumph Jet Black T120 Black va fi însoțit în 2024 de o nouă schemă sofisticată Matt Graphite, care prezintă atât finisaje lucioase, cât și mate, plus detalii argintii pictate manual pe linia caroseriei, pentru un efect uimitor. Panourile laterale, cuva farurilor și apărătoarele de noroi de culoare Jet Black completează aspectul. 
Bonneville Bobber

Simbolul original personalizat al Triumph, Bonneville Bobber, este acum disponibil în trei culori, cu o nouă schemă elegantă în două tonuri, Jet Black și Ash Grey, cu un rezervor de combustibil Jet Black și Ash Grey și panouri laterale și apărători de noroi Jet Black, care se alătură culorilor distinctive Jet Black și Red Hopper. 

Bonneville Bobber

 

Simbolul original personalizat al Triumph, Bonneville Bobber, este acum disponibil în trei culori, cu o nouă schemă elegantă în două tonuri, Jet Black și Ash Grey, cu un rezervor de combustibil Jet Black și Ash Grey și panouri laterale și apărători de noroi Jet Black, care se alătură culorilor distinctive Jet Black și Red Hopper.


Bonneville Speedmaster

Bonneville Speedmaster, modelul clasic al clienților britanici de la Triumph, este disponibil în trei variante de culoare: clasicul Jet Black, sofisticatul Cordovan Red și o nouă și uimitoare opțiune bicoloră Pacific Blue și Silver Ice, cu detalii aurii pe linia caroseriei. Aceasta este completată de panouri laterale și apărători de noroi de culoare Sapphire Black.  

Thruxton RS

Regele motocicletelor café racers, emblematica Thruxton RS de la Triumph, este în continuare disponibilă în varianta clasică Jet Black, dar în gamă a fost adăugată o nouă opțiune în două tonuri, Jet Black și Silver Ice.  Rezervorul de combustibil Jet Black și Silver Ice prezintă detalii de culoare aurie pe linia caroseriei, însoțite de o cuvă de faruri Jet Black, panouri laterale, capota scaunului și apărători de noroi, precum și de protecții de furcă Matt Silver Ice.  

 

Triumph Tiger 1200 GT Pro riding on mountain road)

GĂSIȚI UN DISTRIBUITOR ÎN APROPIERE

Descoperiți etichetele de articole