Skip to main content

AVENTURA SUPREMĂ

Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Aventuri epice 5th ian. 2023

 

Tiger 1200 Aventuri epice

Triumph a reunit 4 proprietari de Tiger care se numără printre cei mai experimentați motocicliști de aventură off-road din India, și le-a dat o sarcină simplă - să se distreze cu noul Tiger 1200 și să-l împingă la potențialul său maxim, toate acestea pe unul dintre cele mai dificile terenuri din India.

 

#Tiger1200EpicAdventures

 

 

 

Cei patru piloți s-au împins pe ei înșiși și mașinile lor la limită. Ceea ce au făcut cu noile Tiger 1200 a fost uluitor, iar poveștile pe care le-au adus înapoi au fost atât pline de aventură, cât și splendide din punct de vedere vizual. Cu zâmbetul de un kilometru, încă nu par să se fi săturat de acest nou punct de referință în materie de motociclete de aventură de mare capacitate. 

 

 

Triumph Tiger 1200 Rally Pro in the Himalayan Mountain range



Locația:

În mod popular cunoscut sub numele de Micul Tibet, Spiti este situat în lanțul munților Himalaya, în Himachal Pradesh. Accesibil doar în timpul verii, Spiti este un loc cât se poate de izolat. Înconjurat de munți și ghețari, satele cățărate pe crestele munților, mănăstirile vechi și pitorești, râurile și izvoarele cristaline, steagurile de rugăciune fluturând în vânt și călugării în robe evocă comparații puternice cu Tibetul și îi lasă vrăjiți pe turiștii care vizitează această regiune îndepărtată.

Spiti înseamnă literalmente "pământ de mijloc", deoarece este mărginit de Tibet la est, Ladakh la nord, Kinnaur la sud-est și Lahaul și Kullu la sud. Situat la o altitudine medie de aproximativ 3.500 de metri deasupra nivelului mediu al mării, Spiti se află de-a lungul râului himalayan cu același nume. Izolată din harta turistică din cauza depărtării, valea Spiti și-a păstrat farmecul său virgin. 



Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range
Triumph Tiger 1200 Rally Pro being ridden through the Himalayan Mountain range

Cu zâmbetul de un kilometru, încă nu par să se fi săturat de acest nou reper în materie de motociclete de aventură de mare capacitate.

 

 

Piloții:
1. Vijay Parmar, proprietar de Tiger 900 și co-fondator al Raid De Himalaya - rally-raid-ul la cea mai mare altitudine din lume. 
2. Ouseph Chacko, proprietar de Tiger 800 și co-fondator, School Of Dirt
3. Murthaza Junaid, proprietar de Tiger 800 și fondator, The Art Of Motorcycles
4. Shayne Singh, proprietar de Tiger 800 și antrenor de aventură

 

 

Tiger 1200 Rally Pro

Pe pământ sau pe asfalt, Rally Pro combină capacitatea, confortul și performanța pentru cea mai bună aventură all-road.

Acum cu includerea unei noi caracteristici de reducere activă a preîncărcării pentru reglarea avansată a preîncărcării suspensiei.

Preț disponibil în curând

2022 Triumph Tiger 1200 Rally Pro in Matt Khaki