Skip to main content

Triumph și Breitling


Breitling Edition SpeedTwin 1200

 


PREZENTAREA UNUI NOU PARTENERIAT INTERESANT ÎNTRE BREITLING ȘI MOTOCICLETELE TRIUMPH, CU O EDIȚIE LIMITATĂ PREMIUM CU ADEVĂRAT UNICĂ A CEASULUI TRIUMPH SPEED TWIN, LIDER ÎN CLASA SA, ȘI A CEASULUI BREITLING DISTINCTIV TOP TIME PENTRU 2022.

Ambele renumite la nivel mondial pentru precizie, calitate și stil și ambele inovatoare în domeniile lor, Breitling a jucat un rol de pionierat în dezvoltarea cronografului modern, egalat de impactul de neșters al lui Triumph în modelarea evoluției motocicletei. 

Cu o moștenire de neegalat și o pasiune nesfârșită pentru excelență inginerească, performanță și frumusețe, acest nou parteneriat demonstrează ambiția comună pentru Breitling și Triumph, care îmbrățișează viitorul cu o concentrare neabătută asupra perfecțiunii în mișcare. 

Născute dintr-o filozofie comună de design îndrăzneț și original și un simț al artei de precizie, aceste două frumoase ediții Triumph Breitling reunesc aceste valori fundamentale.

 

 

 

 

CRONOGRAFE TRIUMPH BREITLING TOP TIME 

La mijlocul anilor 1960, inspirat de cursele cu motor și de cultura cafe-racer, Willy Breitling și-a propus să surprindă stilul rapid al epocii cu o abordare complet nouă a ceasului. Rezultatul a fost Breitling Top Time, un cronograf neconvențional care a devenit rapid ceasul preferat al unei mulțimi de bărbați și femei cu spirit sportiv, atrași în egală măsură de proporțiile îndrăznețe ale ceasului. 

Astăzi, acest spirit a revenit în două versiuni distincte ale cronografului Top Time Triumph, dintre care una este rezervată special pentru cei care achiziționează un Speed Twin Breitling Limited Edition. Versiunea de bază a colecției are un cadran opalescent, periat pe verticală. Versiunea rezervată exclusiv proprietarilor are un cadran radiant finisat cu raze de soare.

 

 

CRONOGRAFELE PROPRIETARILOR TRIUMPH TOP TIME

Proprietarii ediției Speed Twin Breitling care își vor plasa comanda de ceasuri la Breitling până la 22 august 2022 vor avea ocazia privilegiată de a obține acest ceas făcut la comandă și gravat cu numărul motocicletei lor.

Breitling Triumph Limited Edition Top Time Chronometer

VERSIUNEA FUNDAMENTALĂ A CRONOGRAFULUI TOP TIME TRIUMPH

Versiunea de bază a colecției are un cadran opalescent, periat pe verticală. 

Breitling Triumph Limited Edition Top Time Chronometer

 

 

Punctul de atracție al ambelor versiuni de ceasuri este albastrul de gheață al cadranelor lor. Această culoare unică are ca referințe atât un Triumph Thunderbird 6T Polychromatic Blue din 1951, cât și un rar Breitling Top Time Ref cu cadran albastru. 815 din anii ‘70.  

Caracteristicile includ o curea din piele de vițel cu tematică subtilă de curse care lasă cadranul să strălucească. Logo-urile Breitling și Triumph sunt amplasate subtil la orele 12 și 6. Coroanele supradimensionate permit un control ușor asupra funcțiilor de oprire-pornire și resetare a cronografului, iar o scală tahimetrică cu contrast ridicat oferă o lizibilitate clară a citirilor de viteză. Ceasurile sunt acționate de Calibrul Breitling 23, un cronometru certificat COSC cu o rezervă de putere de aproximativ 48 de ore. 

O altă caracteristică pe care colecționarii o vor adora: Carcasele ceasurilor sunt gravate cu o schiță detaliată a emblematicului motor twin paralel Triumph. Poziționarea acestei schițe este una deliberată. Demonstrează stratificarea profundă a detaliilor de pe motocicletele în sine, unele dintre acestea fiind evidente doar pentru cei care au o legătură de posesie strânsă sau o cunoaștere profundă a motocicletelor originale.