Skip to main content

007™ ȘI MOTOCICLETELE TRIUMPH

Un parteneriat captivant care unește două simboluri britanice.

No time to die rehearsals set with the scrambler 1200 and Tiger 900 rally movie bikes and the new defender

 

 

Motocicletele Triumph Tiger 900 și Scrambler 1200 apar în scene cheie ale cascadoriilor din cel de-al 25-lea film James Bond, No Time To Die. Un parteneriat major de colaborare între Triumph Motorcycles și EON Productions a fost anunțat în decembrie 2019.  

Aceasta a reunit pentru prima dată două mari simboluri britanice – 007™ și motocicletele Triumph.

 

 

 

 

Triumph are o istorie lungă și ilustră în ceea ce privește proiectarea, dezvoltarea, dezvoltarea și producția de motociclete premium cu niveluri excepționale de performanță, capacitate și manevrabilitate.  Echipa de cascadori James Bond avea nevoie de motociclete de înaltă performanță pentru unele secvențe de acțiune cheie, iar Triumph a fost alegerea perfectă.

 

 

James Bond Riding a Triumph Scrambler 1200 in No Time To Die

NO TIME TO DIE

Cel de-al 25-lea film James Bond a fost filmat în 2019 în mai multe locații, printre care Jamaica, Norvegia, Italia și Marea Britanie, iar Triumph este singura companie de motociclete parteneră din film.  Acesta este primul nostru parteneriat cu un film Bond și ne alăturăm altor parteneri din industrie, inclusiv Jaguar Land Rover.

 


La fel ca personajul creat inițial de Ian Fleming, motocicletele Triumph au în comun o autenticitate britanică bine stabilită și recunoscută instantaneu, modelată și dovedită în timp, care rezonează la nivel global. Aceste atribute comune fac din Triumph Motorcycles un partener perfect pentru franciza cinematografică James Bond.