Skip to main content
Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road

În detaliu

MODELUL COMPLET NOU DAYTONA 660 – SĂ ÎNCEAPĂ ACȚIUNEA

 

 

Descoperiți detaliile din ADN-ul Daytona O atitudine sportivă dinamică pentru orice drum și orice călătorie, cu un stil care întoarce capetele, o agilitate intuitivă și o performanță palpitantă pentru a fi mereu la înălțime.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

AVANTAJ TRIPLU

Motorul caracteristic Triumph, cu trei cilindri, creat și perfecționat de-a lungul a zeci de ani de dezvoltare. Configurația ideală, care combină cuplul de jos și manevrabilitatea unui motor twin cu performanțele de top ale unui motor cu patru cilindri în linie și o coloană sonoră unică de triplu pur Triumph. Cu o putere de 95 CP la 11.250 rpm și un cuplu maxim de 69 Nm cu o disponibilitate de peste 80% de la 3.125 rpm la 11.750 rpm, Daytona 660 oferă totul atunci când vine vorba de adrenalină și flexibilitate.

Pe șosea, acest lucru se traduce printr-o performanță sportivă abordabilă, care se potrivește oricărui scenariu de pilotaj și stil al fiecărui pilot. Aceste performanțe fără efort ale motorului sunt completate de o cutie de viteze cu șase trepte super-fine și de ambreiajul Triumph Slip and Assist. Cu o acțiune ușoară a manetei și o plecare progresivă, deplasările urbane cu opriri și porniri frecvente sunt o simplă joacă. Designul ambreiajului reduce de asemenea fluctuațiile și blocarea roților din spate la decelerații puternice, pentru o intrare în viraje lină și sigură.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

 

Confort & Control

Daytona 660 preia toate atributele unei motociclete sportive pur-sânge și le adaugă utilitatea de zi cu zi. Cu ghidonul poziționat deasupra jugului superior, poziția de conducere este perfect echilibrată pentru a oferi feedback-ul necesar pentru o conducere dinamică și sportivă, cu suficient confort pentru zile lungi în șa, iar direcția este ușoară, oferind un control superb la viteze mici în mediul urban.

Zona frontală a modelului Daytona 660 combină aspectul sportiv ascuțit și agresiv cu un parbriz practic care deviază vântul peste și în jurul pilotului pentru a reduce oboseala în timpul călătoriilor mai lungi, pe autostradă.

O înălțime a șeii de doar 810 mm, cu un profil îngust în zona de staționare, face ca Daytona 660 să fie accesibil pentru motocicliști de toate dimensiunile. Datorită liniei înguste a motocicletei și printr-un design inteligent, poziția scărițelor permite o distanță generoasă până la sol în viraje fără a compromite confortul, chiar și pentru piloții mai înalți.

Daytona 660 — construită pentru orice drum și pentru orice motociclist.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

  

Echilibru perfect

Anii de dezvoltare a șasiului câștigător în curse sunt evidenți în momentul în care luați prima curbă pe Daytona 660.

Manevrabilitatea ușoară la viteze mici este însoțită de un comportament neutru și stabil la viteze mari. Oferind ceea ce este mai bun din ambele lumi, designul șasiului Daytona și componentele perfect potrivite îl diferențiază de rivalii săi de greutate medie.

Echiparea cu furcă Showa inversată big-piston de 41 mm și un amortizor Showa și manevrabilitatea concentrată fac ca atingerea apexului pe drumurile pline de energie să fie ușoară și intuitivă. Suspensia spate dispune, de asemenea, de reglare hidraulică a pretensionării de la distanță, ceea ce permite modificarea rapidă și ușoară a setărilor modelului Daytona. Frânarea este la fel de sigură. Două etriere radiale cu patru pistonașe cuplate la discuri ușoare de 310 mm și alimentate de conducte împletite oferă o putere de frânare excelentă. Liniștea este garantată, chiar și la cele mai dure frânări.

Jantele ușoare din aluminiu turnat cu cinci spițe mențin masa rotativă la un nivel scăzut pentru o manevrabilitate și mai rapidă și performanțe îmbunătățite ale suspensiei. Cele mai recente anvelope Michelin Power 6 cu specificații înalte completează pachetul de manevrabilitate, oferind încredere în orice condiții.

 

 

A montage of Triumph Daytona 660 in varying locations)

 

 

Tehnologie de top în clasa sa

Daytona 660 este echipată din plin cu tehnologie pentru a îmbunătăți atât experiența de pilotaj, cât și siguranța. Accelerația ride-by-wire oferă un răspuns instantaneu și precis și permite trei moduri de rulare: Sport, Road și Rain. Fiecare mod oferă un răspuns diferit al accelerației și un nivel diferit de intervenție a sistemului de control al tracțiunii, cu modul Sport oferind cel mai dinamic răspuns al accelerației pentru plimbări pe șosea sau sesiuni pe circuit. Sistemul de control al tracțiunii poate fi de asemenea dezactivat prin intermediul meniului instrumentelor de bord, pentru piloții care preferă o senzație "analogică" mai tradițională.

Frânarea pe Daytona 660 se simte întotdeauna puternică și sigură datorită sistemului ABS de calitate. Controlată de un modulator Continental de înaltă specificație, frânarea puternică cu siguranță sporită — dar fără senzația de intruziune asociată adesea cu sisteme mai puțin sofisticate — sporește încrederea pilotului în orice condiții.

Instrumentele de bord multifuncționale dispun de un ecran TFT color integrat într-un afișaj LCD alb pe negru. În mod compact și cu un design curat, toate informațiile despre pilot sunt afișate clar și sunt ușor de citit în diferite condiții de lumină. Această unitate atent concepută este compatibilă cu sistemul de conectare My Triumph, care se montează ca accesoriu, pentru a permite navigația turn-by-turn și interacțiunea cu telefonul și muzica. Toate funcțiile sunt afișate în mod clar pe ecranul TFT și sunt controlate prin intermediul blocului de comenzi pentru o utilizare ușoară în timpul mersului.

 

 

Triumph Daytona 660 in carnival red and sapphire black riding on mountain road)

  

Intenția dinamică

Cu o prestanță izbitoare, liniile curate și stilul fluid sunt în mod pur Daytona. Nouul carenaj elegant, cu farurile duble LED distinctive și cu priza de aer centrală, îmbracă șasiul, contopindu-se cu rezervorul sculptat și completându-și liniile fluide cu codița minimalistă.

Iar sub carene există frumusețe. Șasiul are un finisaj durabil, de înaltă calitate, cu detalii de design care se extind până la subcadrul și bascula cu inspirație de competiție. Această atenție excepțională acordată detaliilor se regăsește și în zona bordului, cu toate cablurile și furtunurile bine ascunse. Jugurile fabricate din aluminiu și protecțiile pentru călcâi sunt doar alte două exemple ale designului amănunțit al modelului Daytona — și ale unei căutări neobosite a perfecțiunii.

 

 

Triumph Daytona 660 in satin granite and satin jet black riding on mountain road)

 

 

Cel mai mic cost de utilizare din clasa sa

 

Performanțele, calitatea și manevrabilitatea de top în clasă sunt doar începutul călătoriei în deținerea unui model Daytona 660.

Triplul îndelung testat și validat a fost făurit în competiția intensă din campionatul mondial de competiție Moto2 și, cu un program exhaustiv de testare a durabilității întregului vehicul în condiții reale și pe circuit, puteți avea încredere deplină în capacitatea de acțiune a modelului Daytona 660.

Adăugați la acestea costurile reduse de întreținere, intervalele de service de 10.000 de mile (16.000 km), cele mai mari din clasă, și o garanție de doi ani fără limită de kilometri, și puteți investi astfel în timp de condus mai degrabă decât în costuri de întreținere. Când vine momentul pentru următorul Triumph, valorile reziduale ridicate fac ca următoarea achiziție să fie fără probleme. Calitate accesibilă, oferind o valoare imbatabilă.

 

 

NOU DAYTONA 660

Triumph Daytona 660 Satin Granite Right Hand Side Large

NOU DAYTONA 660

Prețul vine în curând