Skip to main content

motive pentru a pilota

1. PERFORMANȚE INCITANTE ALE MOTORULUI TRIPLU

În centrul puterii, agilității și performanțelor palpitante ale modelului Trident 660 se află motorul său de 660 cmc; un Triumph în trei cilindri care oferă echilibrul perfect între un cuplu puternic (pus în evidență de la turație joasă și până la întreaga plajă de turații), care atinge 64 Nm la 6.250 rpm, și o putere antrenantă de vârf, care atinge 81 CP la 10.250 rpm.

În ceea ce privește calitatea pilotării, Trident 660 oferă o senzație fără efort. Cutia de viteze cu 6 trepte a fost optimizată pentru distracție și manevrabilitate, în timp ce ambreiajul slip & assist oferă o acționare ușoară care reduce oboseala pilotului, permițându-vă să vă bucurați de această motocicletă remarcabilă și mai mult timp.

 

2. TEHNOLOGIE DE TOP ÎN CATEGORIE, INCLUSĂ ÎN MOD STANDARD

Instrumentele de bord multifuncționale ale modelului Trident 660, cu afișaj TFT color, oferă toate informațiile cheie într-un design compact și simplu, pentru o interacțiune ușoară în timpul mersului.

Afișajul a fost conceput special pentru sistemul opțional de conectare, montat ca accesoriu, care permite navigația turn-by-turn, controlul camerei GoPro, precum și interacțiunea cu telefonul și muzica prin intermediul blocului de butoane - toate acestea fiind afișate clar pe ecranul TFT.

Trident 660 beneficiază de electronică de top în categorie, incluzând modurile de rulare Road și Rain, care ajustează mapările de accelerație și control al tracțiunii pentru un control maxim al pilotului (modul Rain aduce o reactivitate temperată pentru o siguranță sporită), accelerație ride-by-wire pentru un răspuns clar și precis al accelerației, control al tracțiunii comutabil care gestionează puterea și cuplul atunci când tracțiunea este compromisă și ABS de ultimă generație de la Triumph pentru o siguranță suplimentară a motociclistului.

Iluminarea integral LED produce performanțe mai bune pentru o siguranță maximă a pilotului. Farul LED de 7" cu un stil distinctiv a fost proiectat în mod unic pentru Trident 660, în timp ce stopul compact și integrat a fost modelat după forma codiței. Semnalizatoarele LED subțiri cu auto-anulare contribuie la nivelul ridicat de confort al pilotului de Trident 660 (se pot aplica restricții legislative în funcție de regiune).

 

 

3. CĂLĂTORIE CARE INSPIRĂ ÎNCREDERE

Fiind o motocicletă Triumph, Trident oferă o rulare care inspiră încredere și este ușor de controlat, cu o manevrabilitate incredibil de liniștitoare, performanțe palpitante și o fiabilitate fantastică. Datorită sistemului său de direcție ușoară veți obține o motocicletă sigură, manevrabilă, agilă și plăcută la condus, iar suspensia și frânele cu specificații înalte se combină perfect cu jantele sportive ușoare de 17" din aluminiu turnat pentru o agilitate maximă.

De îndată ce încălecați pe această motocicletă veți observa ergonomia relaxată, pentru că totul la Trident 660 este conceput pentru a fi o motocicletă de zi cu zi perfectă. Șaua dublă, confortabilă și practică, are o înălțime a șeii accesibilă de 805 mm, în timp ce lățimea îngustă a motocicletei încurajează o poziție în repaus care inspiră încredere, cu acces ușor la scărițe, iar maneta de frână reglabilă oferă un confort suplimentar pe distanțe mai mari.

Combinația superioară de suspensie, anvelope și frâne a modelului Trident 660 oferă o rulare confortabilă și inspiratoare de încredere, cu includerea următoarelor:

Sistem de suspensie Showa cu specificații înalte (furcă față inversată cu o cursă a roții de 120 mm și amortizor spate monoshock cu pretensionare reglabilă care oferă o cursă de 133,5 mm)

Anvelopele versatile Michelin "Road 5" montate în mod standard asigură performanță și siguranță în condiții de carosabil umed și uscat.

Putere deosebită de frânare de la sistemul de frânare Nissin cu etriere față cu două pistonașe și discuri duble de 310 mm și etrier și disc unice pe spate.

 

Triumph Trident 660

4. VALOARE INCREDIBILĂ

Nivelul de tehnologie standard de top din clasa sa al modelului Trident 660, suspensiile, frânele și anvelopele cu specificații de înaltă calitate, comportamentul agil care inspiră încredere, performanțele palpitante ale motorului triplu, stilul unic și prețul foarte competitiv fac din această motocicletă alegerea perfectă pentru o motocicletă de greutate medie - și punctul de intrare perfect în gama Triumph.

Un interval de service de 16000 de km (10000 de mile, sau 12 luni), lider în clasa sa, contribuie, de asemenea, la costul incredibil de scăzut al utilizării.

5. STIL DISTINCTIV

Încorporând ADN-ul de design al Triumph cu linii dinamice și curate, aceasta este o motocicletă cu adevărat izbitoare, cu atitudine distinctivă și ținută sportivă și musculară. Trident 660 este disponibil în patru combinații de culori diferite: Crystal White sau Sapphire Black, ambele cu stickere contrastante, sau opțiuni bicolore Matt Jet Black & Matt Silver Ice sau Silver Ice & Diablo Red.

Motocicleta este stilizată cu caracteristici care sporesc aspectul distinctiv al modelului Trident 660 și care includ un rezervor de combustibil de 14 litri cu decupaje sculptate pentru genunchi, jante negre cu cinci spițe turnate în aluminiu ușor și o parte din spate minimalistă cu suport pentru numărul de înmatriculare montat pe basculă și semnalizatoarele spate. Capacele de radiator vopsite în culori contrastante, protecțiile de jug și de călcâi, plus protecțiile furcii în culoarea motocicletei, ghidonul din aluminiu îngustat la capete și oglinzile în formă de lacrimă, toate acestea contribuie la nivelul excepțional de finisare al acestei motociclete.

Emblemele premium Triumph adaugă o notă de finisare remarcabilă. O emblemă încastrată Trident 660 din aluminiu, cu litere cu detalii prelucrate cu diamant, este completată de o emblemă Triumph prelucrată pe capacul rezervorului de combustibil, o emblemă Triumph pe farul și farul spate, clemă de ghidon cu marca Triumph și fața ecranului de bord TFT al motocicletei cu marca Triumph (se pot aplica restricții de piață).

6. ACCESORII ORIGINALE

Puteți personaliza modelul Trident 660 alegând dintr-o gamă întreagă de accesorii originale Triumph dezvoltate în paralel cu motocicleta și supuse acelorași procese riguroase de calitate și testare. Cu peste 45 în ofertă, inclusiv sistemul de bagaje Trident 660, sistemul de conectare My Triumph (pentru navigație, controlul GoPro, operarea telefonului și a muzicii) și accesorii care aduc chiar mai mult confort, protecție și stil, vă puteți îmbunătăți motocicleta Trident 660 într-o multitudine de moduri.

Trident 660 poate fi echipat cu un kit opțional de conversie pentru permisul A2, care limitează performanțele la niveluri adecvate pentru deținătorii de permis A2. Aceasta include acționarea manșonului de accelerație APS specifică A2 și o reglare unică a motorului, care limitează puterea maximă la 47,8 CP (35 kw) la 8750 rpm și cuplul maxim la 59 Nm la 5250 rpm. Distribuitorii Triumph pot readuce ulterior motocicleta la puterea maximă inițială.

Accesoriile originale Triumph includ o garanție standard de doi ani fără limită de kilometraj.