Skip to main content
Triumph Trident 660 Grab Handles)

ACCESORII TRIDENT

PERSONALIZAȚI

Să devină personal este ușor pentru Trident 660. Fie că sunteți în căutarea unui stil îmbunătățit, a unui confort sau spațiu sporit, a unui plus de tehnologie, a securității sau a unei atingeri personale, suntem încrezători că veți găsi accesoriile Triumph originale care vă vor ajuta. Construite de motocicliști pentru motocicliști, toate accesoriile sunt testate permanent pentru a rezista condițiilor cu care vă veți confrunta și sunt însoțite de o garanție de doi ani, fără limită de kilometri, pentru a vă asigura că mergeți mai departe.

Fie că doriți să parcurgeți kilometri cu prietenii, să vă bucurați de un traseu pitoresc sau să vă îmbunătățiți călătoria, este disponibilă o colecție cuprinzătoare de accesorii Triumph originale, care pot fi montate de către distribuitorul Triumph, haideți să vă transformăm Tridentul în motocicleta personală.

IATĂ CÂTEVA DIN FAVORITELE NOASTRE

 

STILIZARE ÎMBUNĂTĂȚITĂ - ACCESORII

Puteți adăuga confort și stil cu parbrizul de tip fly screen turnat prin injecție. Proiectat pentru a reduce oboseala cauzată de vânt, este gata să adauge linii fluide Trident-ului dvs. Panoul central de culoare asortată, fără elemente de fixare vizibile și exteriorul negru texturat vor oferi un aspect impecabil pentru o protecție sporită contra vântului.

Îmbunătățiți-vă vizibilitatea spate cu oglinzile prelucrate de la capetele ghidonului. Finisajul lor din aluminiu ușor, negru anodizat, cu profil net prelucrat pe CNC, va pune în valoare liniile Trident. Adăugați carena inferioară din aluminiu pentru a obține panouri de protecție termică aerodinamice pentru colectorul de evacuare, oferind linii și mai curate și o protecție termică superioară.

Cu un design precis, aceste elemente completează designul farurilor și liniile minimaliste, îmbunătățind poziția generală echilibrată și păstrând în același timp aspectul pur al Tridentului. Marcajul gravat cu laser oferă tușa finală pentru a ieși cu mândrie în evidență.

Accesorii de stil, minimaliste și gata de utilizare.

 • Parbriz Flyscreen în culori
 • Oglinzi clasice pentru capetele ghidonului
 • Carenă inferioară din aluminiu

 

PROTECȚIE ATUNCI CÂND AVEȚI NEVOIE – LINIȘTE SUFLETEASCĂ

Concepute special pentru liniile modelului Trident, protecțiile nu necesită un compromis în ceea ce privește stilul. Adăugați protecția de care aveți nevoie pentru a fi liniștit în fiecare călătorie. Protecții cadru, protecții ax față, kit de protecție capac motor și protecție pentru rezervor. Toate cu marca Triumph gravată, valorificând stilul unic al modelului Trident, protecțiile vă vor oferi încredere în timpul plimbării.

 • Protecții cadru
 • Protecții ax față
 • Protecție capac motor
 • Protecție pentru rezervor

TEHNOLOGIE INTEGRATĂ - CONECTIVITATEA AFIȘAJULUI TFT

Conectivitatea modernă este strâns legată de motocicletele Triumph. Modulul de conectare Triumph permite operarea integrată cu telefoane inteligente. Beneficiați de navigația turn-by-turn de pe telefon și de notificări transmise prin intermediul ecranului TFT al instrumentelor de bord inteligent proiectate. Interacționați în siguranță cu apelurile și ascultați muzica pe care o doriți cu ajutorul afișajului neaglomerat și clar, controlat prin intermediul comutatorului. 

Capturarea aventurii tocmai a devenit mai ușoară ca niciodată. Triumph a intrat în echipă cu GoPro, liderul în materie de aventură. Cu Accessory Fit puteți să vă conectați camera GoPro și să o controlați cu ușurință, menținându-vă concentrarea pe drum în timp ce surprindeți aventurile pentru mai târziu.

Nu mai trebuie să vă complicați, integrare completă pentru funcțiile de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de ele. Adăugați încărcătorul USB pentru a vă asigura că tehnologia dvs. nu rămâne niciodată fără baterie atunci când aveți nevoie de ea. Priza de încărcare USB poate fi instalată discret sub șa pentru un confort maxim în ceea ce privește încărcarea în mișcare.

 • Modul de conectare
 • Încărcător USB

 

EXTRA TEHNOLOGIE - MAI MULTĂ LINIȘTE SUFLETEASCĂ  

Cu lumini integral LED, accentuați-vă prezența pe șosea cu semnalizatoarele LED derulante. Concepute pentru a se aprinde cu iluminare direcțională și dovedite a fi mai eficiente pentru ceilalți participanți la trafic. Cele 7 LED-uri de mare putere adăpostite într-un corp din aluminiu turnat cu finisaj negru lucios și logo-ul Triumph matrițat vor adăuga o notă suplimentară de stil și siguranță.

Oboseala în timpul conducerii cauzată de utilizarea ambreiajului poate fi eliminată datorită sistemului de asistență la schimbarea treptelor de viteză. Această tehnologie plug and play permite schimbarea treptelor de viteză fără utilizarea ambreiajului. Ideală în mediul urban sau în zilele lungi, simplificând călătoria.

O siguranță suplimentară poate fi oferită de sistemul Triumph Track +, aprobat Thatcham. Cu declanșatoarele de manipulare și mișcare cu baterie și antenă veți ști că Trident-ul dvs. este în siguranță, cu utilizarea A-GPS, GLONAS și unui SIM de roaming 4G pentru a vă ține la curent. În cazul în care cineva vă manipulează motocicleta, monitorizarea 24/7 vă va asigura că sunteți primul care află. (se aplică restricții de piață)

Siguranța dvs. și a motocicletei dvs. se află în prim-planul acestor accesorii oficiale Triumph. Totul este pentru călătorie.

 • Asistent la schimbarea vitezelor
 • Track +

Adăugați și mai mult stil, protecție, confort și siguranță pentru a vă reflecta imaginea personalizată și cerințele de călătorie. Toate accesoriile sunt disponibile pentru instalare la distribuitorul Triumph local. 

 

AGILITATEA, SPORTIVITATEA ȘI INSPIRAREA ÎNCREDERII SUNT DOAR ÎNCEPUTUL CU TRIDENT 660