Skip to main content

MOTIVE PENTRU A PILOTA

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

  Speed 400 aduce experiența clasică modernă Triumph mai multor motocicliști ca oricând. 

Cu un stil care amintește de Triumph-urile din trecut și aplicând cele mai noi tehnologii de inginerie, noul motor monocilindru din seria TR a fost proiectat pentru a produce o putere pe deplin exploatabilă, plină de caracter și cu reacție rapidă, cu performanțe de clasă superioară.

O poziție de condus neutră dar atrăgătoare, cu o înălțime redusă a șeii, se combină cu un șasiu dedicat de tip roadster, suspensii și frâne de înaltă calitate pentru a oferi manevrabilitatea agilă, care inspiră încredere, caracteristică Triumph, permițând piloților de toate abilitățile să profite la maximum de performanța dinamică a modelului Speed 400.

Finisajele excepționale și atenția la detalii prezente la fiecare Triumph Modern Classic sunt evidente pe Speed 400. De la emblematicele capace ale motoarelor acoperite cu pulbere neagră și până la vopseaua profundă, Speed 400 este în mod inconfundabil Triumph, un model clasic modern cu adevărat premium.

 

 

 

 

 

SPEED 400

Născut dintr-o descendență inegalabilă, Speed 400 are în ADN-ul său designul unic al roadsterului Modern Classic de la Triumph.

Preț disponibil în curând

Triumph Speed 400