Skip to main content

SPEED 400 ACCESSORIES

Accesorii

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

Este disponibilă o selecție de peste 20 de accesorii originale Triumph, care adaugă și mai multă versatilitate și stil modelului Speed 400. Puteți alege adăugarea de accesorii la motocicletă pentru a fi instalate din fabrică. Proiectate de aceiași ingineri care au creat Speed 400 și cu aceeași garanție de doi ani fără limită de kilometri, puteți fi siguri că fiecare piesă se va potrivi și se va potrivi perfect noului dumneavoastră Speed 400.

 

 

 

 

Triumph Speed 400

 

Stil și confort

Alegeți dintr-o gamă de componente care vă vor face Speed 400 exact așa cum vă doriți. Semnalizatoarele tip glonț cu înlocuire directă oferă un subtil aspect nou și un plus de clasă cu corpurile lor negre satinate și cu ramele din aluminiu prelucrat. Sau poate doriți să modificați rezervorul cu diferite protecții de genunchi? O șa confortabilă cu un finisaj cusut și matlasat conferă un aspect deosebit și împreună cu mânerele încălzite plug and play aduce un pic de lux la călătoriile mai lungi.

 • Semnalizatoare LED de tip glonț
 • Protecții de rezervor pentru zona genunchilor
 • Șa confortabilă

 

 

Triumph Speed 400 accessoried bike
Triumph Speed 400 accessory knee pad

 

 

BAGAJE

O gamă completă de bagaje specifice Speed 400 a fost creată pentru a adăuga utilitate distracției. Motocicleta perfectă pentru naveta cu capacitate de turism, echiparea modelului Speed 400 pentru a face față bagajelor dvs. nu poate fi mai ușoară. Alegeți dintre sau topcase-urile rigide și semi-rigide, fiecare cu propriul sistem de montare personalizat sau, pentru cei care preferă să călătorească ușor, un simplu suport pentru bagaje, o geantă din nylon pentru rezervor sau o geantă de tip roll-bag ar putea fi opțiunea perfectă. 

 • Topcase-uri rigide sau semi-rigide
 • Suport pentru bagaje
 • Geantă din nylon pentru rezervor
 • Geantă din nylon de tip roll-bag
 

 

Triumph Speed 400 riding shot

 

 

PROTECȚIE

Ne ocupăm de protecția dvs. și a modelului dvs. Speed 400 împotriva intemperiilor. Un parbriz cu un kit de montare dedicat este disponibil pentru a devia vântul și a reduce oboseala călărețului în timpul călătoriilor mai lungi. Ușor de montat și cu un stil potrivit, acesta este un accesoriu indispensabil pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi.

Pentru a ține Speed 400 departe de orice pericol pe drumurile mai accidentate, protecția din aluminiu pentru carter, protecția de radiator și grila de faruri, care vine cu rama proprie pentru o montare ușoară, toate acestea oferă o protecție excelentă împotriva cioburilor de piatră și a resturilor. Motocicliștii care călătoresc în orice condiții meteorologice ar putea dori să adauge kitul de protecție împotriva noroiului, care constă în prelungiri ale apărătorilor de noroi față și spate și un suport spate. Acestea se combină perfect pentru a proteja împotriva stropilor de apă și pentru a prelungi durata de viață a amortizorului spate în condiții extreme.

Sunt disponibile, de asemenea, bare de protecție a motorului superioare și inferioare — acestea oferă o protecție excelentă împotriva căderilor, un accesoriu esențial pentru motocicliștii de oraș. 

 • Parbriz
 • Protecție pentru radiator
 • Grilă și ramă pentru far
 • Scut de aluminiu pentru motor
 • Kit de protecție contra noroiului
 • Bare de protecție a motorului superioare și inferioare
 

 

Triumph Speed 400 accessory flyscreen
Triumph Speed 400 accessory radiator guard

SPEED 400

Născut dintr-o descendență inegalabilă, Speed 400 are în ADN-ul său designul unic al roadsterului Modern Classic de la Triumph.

Preț disponibil în curând

Triumph Speed 400