Skip to main content

MOTIVE PENTRU A PILOTA

Triumph Scrambler 400 X

 

 

O apariție nouă în gama Scrambler de la Triumph, care definește categoria Scrambler, Scrambler 400 X aduce experiența clasică modernă Triumph la o nouă generație.

Cu silueta sa fără vârstă de Scrambler și cu șaua cu nervuri distinctive, Scrambler 400 X are stilul inconfundabil Triumph, cu un finisaj premium și o specificație de top în clasa sa, dotat din plin cu tehnologie modernă pentru pilot.

Motorul monocilindru complet nou proiectat de Hinckley oferă propulsarea plină de caracter și cu răspuns rapid definitorie pentru Triumph, cu o putere și un cuplu de clasă superioară și reglaje Scrambler dedicate.

O poziție de conducere impunătoare cu ghidon lat se combină cu un șasiu specific Scrambler pentru a oferi confort pe șosea și în afara ei.

Suspensia de înaltă calitate cu o cursă de 150 mm și etrierul radial cu două pistonașe oferă o manevrabilitate precisă, agilă și intuitivă, ajutând atât piloții noi, cât și pe cei experimentați să exploateze capacitățile incredibile ale Scrambler 400 X.

 

 

NEW SCRAMBLER 400 X

Scrambler 400 X este pregătit pentru orice drum.

Preț disponibil în curând.

Triumph Scrambler 400 X