Skip to main content

SCRAMBLER 400 X ACCESORII

PERSONALIZAȚI

Triumph Scrambler 400 X riding off road

 

 

Fantastic de bine echipat, Scrambler 400 X are o listă de specificații și dotări de primă clasă, Iar pentru a-l personaliza., o gamă de peste 20 de accesorii originale pot fi configurate și montate din nou. Proiectate de aceiași ingineri care au creat Scrambler 400 X și cu aceeași garanție de doi ani fără limită de kilometri, puteți fi siguri că fiecare piesă se va potrivi și se va potrivi perfect noului dumneavoastră Scrambler 400 X.

 

 

Scrambler 400 X accessory fly screen

 

 

STIL ȘI CONFORT

Îmbunătățiți-vă modelul Scrambler 400 X cu semnalizatoare tip glonț cu înlocuire directă. Carcasele negre satinate și ramele din aluminiu prelucrat adaugă o notă rafinată pentru un aspect nou și discret. 
O protecție de rezervor oferă stil și protecție rezervorului sculptat, în timp ce confortul pilotului și al pasagerului pentru călătoriile lungi pe terenuri dificile poate fi îmbunătățit cu o șa confortabilă originală opțională, care aduce de asemenea un aspect nou, adăugând un stil și mai premium modelului Scrambler 400 X.

  • Semnalizatoare LED tip glonț
  • Protecție pentru rezervor
  • Șa confortabilă
 

 

Scrambler 400 X accessory quilted Comfort Seat
Triumph led bullet indicators

 

BAGAJE

O gamă completă pentru bagaje specifice Scrambler 400 X a fost concepută pentru a face față oricărei călătorii imaginabile, de la deplasările urbane zilnice la cele mai ambițioase aventuri.

Potrivindu-se perfect cu stilul robust al modelului Scrambler 400 X, o gamă de top-case-uri rigide și semi-rigide, fiecare cu propriul sistem de montare personalizat, face ca împachetarea tuturor lucrurilor esențiale să fie o formalitate. Preferați să călătoriți lejer? Atunci, un simplu suport pentru bagaje, o geantă de rezervor sau una tip roll-bag ar putea fi opțiunea perfectă.

  • Topcase-uri rigide sau semi-rigide
  • Suport pentru bagaje
  • Geantă din nylon pentru rezervor
  • Geantă din nylon de tip roll-bag
 

 

 Scrambler 400 X accessories off road

 

PROTECȚIE

Deja protejat din plin împotriva pericolelor din off-road, o gamă de accesorii originale oferă și mai multe posibilități pentru a vă asigura că Scrambler 400 X este pregătit să abordeze cele mai dificile aventuri.

O protecție din aluminiu puternică și îmbunătățită a carterului protejează împotriva loviturilor cu pietre, adăugând în același timp și mai multă ținută tot-teren. Asociat cu o apărătoare de noroi înaltă și impresionantă, Scrambler 400 X capătă un aspect clasic de rally-raid pentru a completa capacitățile sale off-road.

Sunt disponibile, de asemenea, bare de protecție a motorului superioare și inferioare — acestea oferă o protecție excelentă împotriva căderilor, un accesoriu esențial pentru ieșiri, atât în oraș cât și în teren.

Un parbriz cu un kit de montare dedicat este disponibil pentru a devia vântul și a reduce oboseala pilotului în timpul călătoriilor mai lungi. Ușor de montat și cu un stil adecvat, acesta este un accesoriu indispensabil pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi.

  • Scut de aluminiu pentru motor
  • Bare de protecție a motorului superioare și inferioare
  • Parbriz
 

 

Scrambler 400 X accessory front mud guard
Scrambler 400 X accessory fly screen

NEW SCRAMBLER 400 X

Scrambler 400 X este pregătit pentru orice drum.

Preț disponibil în curând.

Triumph Scrambler 400 X