Skip to main content

SCRAMBLER 400 X ACCESORII

PERSONALIZAȚI

Triumph Scrambler 400 X riding off road

 

 

Fantastic de bine echipat, Scrambler 400 X are o listă de specificații și dotări de primă clasă, Iar pentru a-l personaliza., o gamă de peste 20 de accesorii originale pot fi configurate și montate din nou. Proiectate de aceiași ingineri care au creat Scrambler 400 X și cu aceeași garanție de doi ani fără limită de kilometri, puteți fi siguri că fiecare piesă se va potrivi și se va potrivi perfect noului dumneavoastră Scrambler 400 X.

 

 

Triumph Scrambler 400 X with accessories

 

 

STIL ȘI CONFORT

Îmbunătățiți-vă modelul Scrambler 400 X cu semnalizatoare tip glonț cu înlocuire directă. Carcasele negre satinate și ramele din aluminiu prelucrat adaugă o notă rafinată pentru un aspect nou și discret. 
O protecție de rezervor oferă stil și protecție rezervorului sculptat, în timp ce confortul pilotului și al pasagerului pentru călătoriile lungi pe terenuri dificile poate fi îmbunătățit cu o șa confortabilă originală opțională, care aduce de asemenea un aspect nou, adăugând un stil și mai premium modelului Scrambler 400 X.

 • Semnalizatoare LED tip glonț
 • Protecție pentru rezervor
 • Șa confortabilă
 

 

Scrambler 400 X accessory quilted Comfort Seat
Triumph led bullet indicators

 

BAGAJE

O gamă completă pentru bagaje specifice Scrambler 400 X a fost concepută pentru a face față oricărei călătorii imaginabile, de la deplasările urbane zilnice la cele mai ambițioase aventuri.

Potrivindu-se perfect cu stilul robust al modelului Scrambler 400 X, o gamă de top-case-uri rigide și semi-rigide, fiecare cu propriul sistem de montare personalizat, face ca împachetarea tuturor lucrurilor esențiale să fie o formalitate. Preferați să călătoriți lejer? Atunci, un simplu suport pentru bagaje, o geantă de rezervor sau una tip roll-bag ar putea fi opțiunea perfectă.

 • Topcase-uri rigide sau semi-rigide
 • Suport pentru bagaje
 • Geantă din nylon pentru rezervor
 • Geantă din nylon de tip roll-bag
 

 

Scrambler 400 X accessory mounted rugged pannier

 

PROTECȚIE

Deja protejat din plin împotriva pericolelor din off-road, o gamă de accesorii originale oferă și mai multe posibilități pentru a vă asigura că Scrambler 400 X este pregătit să abordeze cele mai dificile aventuri.

O protecție din aluminiu puternică și îmbunătățită a carterului protejează împotriva loviturilor cu pietre, adăugând în același timp și mai multă ținută tot-teren. Asociat cu o apărătoare de noroi înaltă și impresionantă, Scrambler 400 X capătă un aspect clasic de rally-raid pentru a completa capacitățile sale off-road.

Un kit de protecție împotriva noroiului, care constă în extensii ale apărătorilor de noroi față și spate și un suport spate, este o alegere excelentă pentru cei care se aventurează cu regularitate în off-road. Acestea se combină perfect pentru a proteja împotriva stropilor de apă și pentru a prelungi durata de viață a amortizorului spate în condiții extreme.

Sunt disponibile, de asemenea, bare de protecție a motorului superioare și inferioare — acestea oferă o protecție excelentă împotriva căderilor, un accesoriu esențial pentru ieșiri, atât în oraș cât și în teren.

Un parbriz cu un kit de montare dedicat este disponibil pentru a devia vântul și a reduce oboseala pilotului în timpul călătoriilor mai lungi. Ușor de montat și cu un stil adecvat, acesta este un accesoriu indispensabil pentru cei care călătoresc pe distanțe lungi.

 • Scut de aluminiu pentru motor
 • Kit de protecție contra noroiului
 • Bare de protecție a motorului superioare și inferioare
 • Parbriz
 

 

Scrambler 400 X accessory front mud guard
Scrambler 400 X accessory fly screen

NEW SCRAMBLER 400 X

Scrambler 400 X este pregătit pentru orice drum.

Preț disponibil în curând.

Triumph Scrambler 400 X