Skip to main content
2021 Bonneville T120)

BONNEVILLE T120

MOTIVE PENTRU A PILOTA

 

 

Fie că adăugați strălucire unei navete cenușii sau vă faceți timp pentru a explora drumuri noi, combinația de putere bogată în cuplu și manevrabilitate modernă a modelului Bonneville T120 emblematic și atemporal vă va duce în locuri dincolo de destinație. Cu o multitudine de posibilități de a vă configura T120 cu accesorii originale Triumph, puteți avea Bonneville-ul dumneavoastră, în felul dumneavoastră. 

Design cu ADN legendar, finisaje și detalii premium care definesc clasa, cu capabilități într-adevăr moderne. Cea mai recentă generație T120 Bonneville a evoluat pentru plăcerea pură de a conduce.

 

 

2021 Bonneville T120

1. MOTOR BONNEVILLE ÎMBUNĂTĂȚIT DE 1200CC CU CUPLU RIDICAT

Cel mai agil model Bonneville T120 twin de până acum. Reducerile de greutate din întregul motor conferă Bonneville 2021 o accelerare mai rapidă, cu o percepție mult mai precisă.

Cu o livrare puternică, bogată în cuplu, care începe la turații joase și urcă lin până la un vârf considerabil de 105 Nm la doar 3.500 rpm și cu puterea maximă de 80 CP atinsă la 6.550 rpm, flexibilul T120 se simte ca acasă atât la o explorare leneșă a cuplului cât și la o explozie entuziastă printre viraje pe drumul preferat.

Cea mai recentă evoluție a motorului T120 încorporează caracteristici tehnice de ultimă generație, cum ar fi accelerația ride-by-wire, care oferă o conexiune perfectă între mâna dreaptă a pilotului și grupul propulsor, pentru o livrare de putere lină și fără probleme la orice turație a motorului, indiferent unde vă aflați în cutia de viteze flexibilă cu șase trepte. 

Nu numai că motorul Bonneville de 1200 cmc este mai ușor și mai agil, dar depășește și cele mai recente reglementări Euro5 privind emisiile - și așteptările tuturor celor care îl conduc.

 

2. MANEVRABILITATE SEMNIFICATIV ÎMBUNĂTĂȚITĂ

Tradiționala experiență de condus Triumph, neutră, ușor de manevrat și captivantă a modelului Bonneville tocmai a devenit mai bună. Cu o reducere substanțială a greutății totale a motorului revizuit, împreună cu roțile mai ușoare, acesta este cel mai ușor de manevrat T120 de până acum.
Inerția redusă a jantelor mai ușoare, de aluminiu, clasice, cu 32 de spițe, face ca Bonneville T120 model 2021 să fie mai agilă la schimbările rapide de direcție și oferă o majorare notabilă a accelerației.
Ținuta de drum este asigurată de furca față cu cartuș de 41 mm și o cursă de 120 mm. Suspensiile spate duble permit reglarea pretensionării pentru a găsi călătoria perfectă pentru mersul solo, cu pasager, cu sau fără bagaje. Superb armonizate, suspensiile față și spate oferă dinamica de rulare caracteristică Triumph, cu agilitate și stabilitate, confort și control.
Etrierele față flotante cu două pistonașe Brembo și discurile duble de 310 mm oferă senzația superbă a unei frânari cu încredere în orice condiții, cu siguranța suplimentară a celei mai recente generații de ABS. Anvelopele Michelin Road Classic, dezvoltate special pentru T120, prezintă un design clasic al suprafeței de rulare dar cu niveluri moderne de performanță, oferind o senzație superbă a pilotului și o aderență liniștitoare pe orice vreme.

3. TEHNOLOGIE CU SPECIFICAȚII SUPERIOARE

O serie întreagă de tehnologii moderne suplimentare au fost superb încorporate în T120 și T120 Black, inclusiv un sistem de control al vitezei de croazieră ușor de utilizat, cu un singur buton, care ajută la creșterea confortului și la reducerea oboselii pilotului în timpul călătoriilor lungi. 
Modurile de rulare au fost, de asemenea, îmbunătățite, modurile Road și Rain ajustând acum maparea motorului și setările de control al tracțiunii pentru un răspuns ideal al accelerației, indiferent de condițiile de rulare. La fel ca și în cazul sistemului de control al vitezei de croazieră, butonul pentru modul de rulare este încorporat impecabil în blocul de control pentru mâna stângă, pentru o operare ușoară și un aspect curat al ghidonului Bonneville.
Tehnologia de echipare standard include cea mai recentă generație de sistem de frânare cu antiblocare și un sistem de control al tracțiunii comutabil pentru un control și o siguranță sporite. Având în vedere că stilul curat și clasic al modelului Bonneville a fost întotdeauna în prim-planul preocupărilor designerilor Triumph, cele mai recente tehnologii de asistență pentru pilot sunt compacte, rapide în răspuns și discrete.

2021 Bonneville T120

4. UTILITATE ÎN LUMEA REALĂ 

Un nivel ridicat de echipare standard și specificații premium aduc utilitatea din lumea reală celui mai faimos „clasic modern“ de la Triumph. 
Șaua joasă și confortabilă de 790 mm și poziția relaxată a motocicletei fac ca plimbările de o zi întreagă să se desfășoare fără efort, în timp ce deplasarea zilnică este mai mult o bucurie și mai puțin un chin cu ambreiajul cu cuplu asistat, care oferă o senzație de lejeritate a manetei de ambreiaj fără a compromite senzațiile în plimbările urbane cu multiple porniri și opriri. Pentru mai multă liniște sufletească, cheia de contact este prevăzută cu un dispozitiv de imobilizare a motorului pentru o siguranță sporită.

Sub șa este amplasat în mod convenabil un punct de încărcare USB, astfel încât, indiferent dacă nu mai aveți baterie la telefon sau dacă folosiți un dispozitiv de navigație pentru următoarea mare călătorie, puteți să vă conectați și să transformați într-o joacă atingerea destinației. 
Alte elemente practice, cum ar fi kitul de cric central pentru a facilita întreținerea, mânere încălzite pentru călătoriile friguroase și un suport de prindere pentru pasager pentru un confort și siguranță sporite, toate acestea sunt disponibile ca accesorii și pot fi configurate cu ușurință în momentul achiziției.

5. STIL ȘI FINISARE PREMIUM

Atenția la detalii și preocuparea pentru un finisaj premium sunt evidente atât la T120, cât și la T120 Black. 
Ambele modele T120 sunt îmbunătățite cu piese contemporane perfect proiectate pentru un clasic modern de ultimă generație. Cadranele imprimate cu marca Bonneville afișează în mod clar un amestec de informații analogice și digitale. O semnătură cheie a designului Bonneville, rezervorul de combustibil de 14,5 litri, primește acum embleme de rezervor metalice clasice cromate cu 3 bare și linii tradiționale pictate manual, pentru un finisaj de calitate superioară care este în același timp unic și inconfundabil Triumph. 

Vopseaua profundă și strălucitoare și detaliile cromate de pe T120 sunt combinate cu carcasele frumoase din aluminiu periat ale motorului. T120 Black beneficiază de finisaje la fel de durabile și de înaltă calitate, dar cu mult mai multă atitudine. Scoase în evidență de șaua distinctivă maro închis, motorul și evacuarea înnegrite sunt asortate cu jantele și rama farurilor. Întunecate și amenințătoare, opțiunile de culoare sumbre și sofisticate conferă modelului Black o prezență complet diferită. 
Printre detaliile artistice și rafinate se numără aripioare de răcire prelucrate pe chiulasă și o evacuare de înaltă calitate, cu ieșiri duble, care ascunde catalizatorul inovator sub motocicletă, păstrând în același timp liniile sale frumoase și fluide.