Skip to main content
2021 Bonneville T120)

116 ACCESORII PERSONALIZATE BONNEVILLE

 

 

Deși cu toții împărtășim o dragoste comună pentru motociclism, nu împărtășim întotdeauna același stil și aceleași ambiții de pilotaj. Cu o colecție cuprinzătoare de accesorii originale Triumph, există pentru fiecare posesor ceva care să îmbunătățească și mai mult experiența Bonneville.

Fie că sunteți în căutarea unor bagaje pentru o excursie în doi, a unor suspensii spate îmbunătățite pentru distracția de duminică sau pur și simplu doriți să vă păstrați motocicleta în siguranță cu protecții personalizate pentru motor sau bare de protecție, există ceva care să facă modelul Bonneville într-adevăr al dumneavoastră. 

Cu 116 accesorii originale din care puteți alege, inclusiv peste 50 de elemente de îmbunătățire a stilului, puteți da într-adevăr stilul propriu Bonneville-ului dumneavoastră. 

 

IATĂ CÂTEVA DIN FAVORITELE NOASTRE 

 

MAREA EVADARE SĂ IEI DISTANȚĂ NU AR PUTEA FI MAI UȘOR. SAU MAI STILAT.

Confortul și versatilitatea sunt integrate în fiecare Bonneville, așa că există toate șansele ca plimbările dumneavoastră să se prelungească. Dacă vă pregătiți pentru o excursie lungă pe șosea sau pur și simplu vă pregătiți pentru un weekend, există o gamă de accesorii care îmbunătățesc confortul și care se potrivesc cu T120. Am restrâns lista la aceste trei preferințe.

Un parbriz transparent de touring care se montează în câteva minute va contribui la reducerea efortului și a oboselii pilotului în timpul călătoriilor pe autostradă.
Cele mai noi genți laterale impermeabile în stil clasic și geanta de rezervor asortată îmbină stilul izbitor al anilor '60 cu funcționalitatea modernă. Cu o capacitate de 13,8 litri a fiecărei genți și încă 10 litri în tank bag, există o mulțime de spațiu pentru toate lucrurile esențiale pentru vacanță. 

Ieșiți de pe traseul bătătorit și mergeți pe drumuri de munte? În acest caz, manșoanele încălzite vor aduce un plus de confort călătoriei dumneavoastră. Realizate special pentru Bonneville, montarea este simplă, iar poziția manșoanelor încălzite este afișată pe instrumentele de bord. 

 • Parbriz touring transparent
 • Genți clasice impermeabile
 • Manșoane încălzite
 

PROTEJAȚI-VĂ INVESTIȚIA

Cu elemente concepute atât pentru a vă proteja, cât și pentru a vă completa modelul T120 sau T120 Black, simțul practic nu a fost niciodată atât de elegant. 
Protecția din aluminiu a băii de ulei este anodizată pentru a asigura un finisaj robust și durabil, iar anodizarea este disponibilă în culoarea de bază și în negru pentru a se potrivi cu ambele modele. O modificare cu un aspect discret dar totuși deliberat pentru T120, este o modalitate excelentă de a vă păstra motorul Bonneville fără urme de criblură. 

Barele de protecție combină protejarea robustă cu nostalgia. Proiectat în concordanță cu stilul tradițional al modelelor T120 și T120 Black, acest accesoriu practic adaugă stil, protejând în același timp capacele ambreiajului și alternatorului.
Pentru cei care preferă o protecție mai discretă a motorului, am dezvoltat o pereche de capace de motor din nylon umplut cu fibră de sticlă, foarte rezistente, pentru a proteja secțiunea inferioară a motorului.

O protecție subtilă suplimentară este oferită de protecțiile furcii, prelucrate prin CNC. Ușor de montat și finisată cu distanțiere din aluminiu gravat și protecții din acetil, această piesă simplă va proteja partea inferioară a furcii.

 • Protecție din aluminiu pentru baia de ulei
 • Bare de protecție
 • Kit de protecție a motorului
 • Protecții pentru furcă prelucrate pe CNC

 

SECURITATE. ASIGURAREA CĂ BONNEVILLE-UL DVS. RĂMÂNE BONNEVILLE-UL DVS...

De multe ori, chiar și un simplu element de descurajare este suficient, dar noi vă oferim o întreagă gamă de soluții de securitate care vă ajută să vă păstrați motocicleta în siguranță. 
Cu kitul de montare, transportul în oraș al dispozitivului de blocare original Triumph U-lock nu ar putea fi mai simplu. Dispozitivul de blocare este așezat perfect între corpurile de accelerație și carcasa motorului atunci când nu este utilizat și este ușor accesibil atunci când aveți nevoie de el. 

Kitul nostru de alarmă aprobat Thatcham (categoria 2-1) oferă liniște sufletească și o sirenă percutantă. Dezvoltat împreună cu experții în securitate Datatool, a fost conceput pentru a funcționa în perfectă armonie cu cablajul existent pe T120. 

Combinația dintre lanțul și dispozitivul de blocare Triumph de înaltă rezistență cu o ancoră de sol din oțel călit este ideală pentru garaj sau parcare. Alese și aprobate de Triumph, aceste accesorii de înaltă calitate îndeplinesc cele mai înalte standarde. 

 • U-Lock și kit de montare
 • Kit de alarmă
 • Lanț și dispozitiv de blocare / ancoră la sol

 

SUPREMUL „CLASIC“ PRACTIC 

Versatilitatea și caracterul practic merg mână în mână cu T120 Bonneville. Oricare ar fi motivul pentru care mergeți pe motocicletă, T120 poate fi adaptat pentru a se potrivi. 
Kitul de cric central este un accesoriu perfect pentru a ajuta la curățarea roții spate și la întreținerea lanțului. 
Topcase-ul Triumph este un accesoriu fantastic pentru navetist. Ușor de fixat și de detașat cu ajutorul suportului personalizat și cu o capacitate de 3 kg, acest topcase rezistent la apă este ideal pentru a păstra o serie de articole în siguranță și uscate. 

Pentru încărcături mai ușoare și pentru un confort și o siguranță sporite pentru pasagerul din spate, combinația de bară de prindere cu grilaj pentru bagaje este o alegere excelentă. Cu un stil subtil pentru a se potrivi perfect cu T120, va trece aproape neobservată - până când va fi necesară. 

 • Kit de cric central
 • Topcase
 • Bară de prindere cu suport de bagaje

 Bonneville-ul dumneavoastră, în stilul dumneavoastră.