Skip to main content

SPEED TWIN 1200

Motive pentru a pilota

2021 Triumph Speed Twin

 

 

Simbolul performanței. O evoluție în toate dimensiunile.

Mult-premiatul Triumph Speed Twin 1200 a fost îmbunătățit în mod semnificativ pentru a-și consolida poziția de simbol sportiv clasic modern de referință.

 

1. MOTOR HP ACTUALIZAT DE 1200 CMC

O actualizare semnificativă a motorului duce la o creștere atât a puterii de vârf, acum cu 3 CP în plus la 100 CP, cât și a puterii în plaja de turații medii, care a crescut cu 5%. Odată cu cuplul, acesta a crescut de asemenea cu 5% în plaja de turații medii, unde motorul twin Bonneville excelează și, mai mult decât atât, există și o reducere a inerției datorită unui arbore cotit ușor și a unui alternator cu pământuri rare. În combinație cu pistoane cu compresie ridicată, porturi și profil al camelor revizuite, Speed Twin 1200 este chiar mai receptiv decât înainte, accelerând mai repede și atingând turații mai mari pentru mai mult timp. 

Tehnologia modernă avansată permite utilizarea unei accelerații ride-by-wire, asigurând un răspuns perfect al accelerației pentru o manevrabilitate, siguranță și control sporite. În mod similar, ambreiajul cu cuplu asistat oferă o acțiune ușoară a manetei pentru o percepție superbă și o oboseală redusă în scenariul de oprire/pornire al unei deplasări în oraș.

Îmbunătățirile aduse motorului, suspensia Marzocchi cu specificații ridicate, frânele premium monobloc Brembo M50 montate radial și jantele ușoare sunt doar câteva dintre actualizările care consolidează în vârful clasei sale poziția acestui izbitor roadster custom cu un design redus la esențial.

În ciuda acestor creșteri notabile ale performanțelor, motorul actualizat depășește reglementările EURO 5 privind emisiile, ceea ce îl transformă în cel mai curat Speed Twin de până acum. Sistemul de evacuare din oțel inoxidabil periat a fost proiectat cu grijă pentru a păstra catalizatorul ascuns, în timp ce tobele duble de tip megafon înclinate în sus oferă tot răgetul definitoriu Speed Twin.

 

 

2021 Triumph Speed Twin

 

 

2. MANEVRABILITATE DE TOP ÎN CLASĂ

Un succes instantaneu în presă și lăudat de fanii Triumph din întreaga lume, Speed Twin 1200 a fost primit cu entuziasm și premiat pentru manevrabilitatea sa sportivă, ușoară, intuitivă, de top în clasă.

Oferirea unei experiențe de vârf în materie de pilotaj sportiv al unui „clasic modern“ a fost o parte esențială a planului echipei de design. Suspensia față a fost îmbunătățită cu furci Marzocchi USD de 43 mm, cu specificații superioare și amortizare cu cartuș, pentru o călătorie mai precisă, mai agilă și mai dinamică pe o sportivă modernă. 

Trecerea la furcile inversate a permis, de asemenea, montarea unor etriere Brembo M50 cu montare radială, cu specificații superioare, cuplate cu discuri de 320 mm, pentru performanțe de frânare fenomenale.  

Jante ușoare din aluminiu turnat, cu anvelope Metzeler Racetec RR de înaltă specificație, care oferă o agilitate îmbunătățită, o manevrabilitate mai bună și niveluri incredibile de aderență ca dotare standard.

 

 

 

 
2021 Triumph Speed Twin

3. STILIZARE

De la uluitoarele jante ușoare cu 12 spițe din aluminiu turnat până la schemele de culoare contemporane, stilul și detaliile de calitate superioară au fost integrate în Speed Twin 1200.

Construită cu tot ADN-ul atemporal Triumph și cu un superb stil custom modern și simplu, acum cu prinderi anodizate ale farurilor, prinderi pentru aripi și grafică modernă care completează rezervorul de combustibil de 14,5 litri al modelului Speed Twin 1200.

Elementele premium din metal periat includ elegantele tobe duble ascendente din oțel inoxidabil, aripi față și spate din aluminiu, finisaje ale panourilor laterale și protecții pentru călcâie. 

Fiecare piesă este proiectată pentru a fi pe cât de durabilă, pe atât de dezirabilă, cu anodizare folosită pe multe componente metalice, inclusiv pe basculă, în timp ce elemente precum carcasa și rama farurilor sunt pulverizate cu măiestrie în atelierul de vopsire Triumph pentru un finisaj durabil și strălucitor.

 

 

 

2021 Triumph Speed Twin

 

 

4. CAPABILITĂȚI MODERNE

Tehnologia avansată orientată spre pilot pentru siguranța și satisfacția acestuia este încorporată discret în liniile curate și minimaliste ale modelului Speed Twin 1200.
Cele trei moduri de rulare (Rain, Road și Sport) au fost îmbunătățite pentru ultima generație Speed Twin, cu o hartă a accelerației și o setare a controlului tracțiunii dedicate pentru fiecare mod. Ușor de comutat prin intermediul unui buton montat pe ghidon, în cazul în care condițiile de rulare sau starea de spirit a pilotului se schimbă, setarea ideală este la o simplă atingere.

Cadranele duble ușor de citit, cu fețe circulare 3D contemporane oferă o gamă largă de informații utile, de la nivelul de combustibil la treapta de viteză, de la setarea modului de rulare la indicatorul de service, toate acestea ușor de navigat prin intermediul unui buton de derulare montat pe ghidon. 

Un punct de încărcare USB la îndemână și un dispozitiv de imobilizare încorporat furnizează confortul pilotului, în timp ce sistemele de ultimă generație ABS și de control al tracțiunii îmbunătățesc siguranța și încrederea pilotului. 

5. ACCESSIBILITY

La fel de antrenantă pentru motocicliștii experimentați pe cât este de sigură pentru noii piloți, Speed Twin 1200 este o motocicletă incredibil de bine echilibrată și ușor de manevrat. 

Cu o talie subțire și o înălțime a șeii joasă și accesibilă de 809 mm, împreună cu ghidonul cu extremități conice și o poziție confortabilă a scărițelor, poziția de condus relaxată și dreaptă a modelului Speed Twin 1200 se potrivește motocicliștilor de toate dimensiunile și are prestanța perfectă pentru orice plimbare, de la naveta urbană până la distracția de weekend.