Skip to main content

ACCESORII SPEED TWIN

PERSONALIZAȚI

2021 Triumph Speed Twin

PROTECȚIE

bare de protecție

Aducând un stil clasic dar și protecție, barele de protecție din oțel prelucrat sunt disponibile într-un finisaj cromat lucios sau vopsite electrostatic în gri-grafit sau negru. Oricare ar fi finisajul de înaltă calitate pe care îl alegeți, puteți conta pe o protecție robustă a capacelor ambreiajului și alternatorului.

Kit de protecție a motorului

Kitul de protecție a motorului este o modalitate discretă de protejare a capacelor carterului în cazul unei deteriorări accidentale prin cădere. Realizate din nylon ranforsat cu fibră de sticlă pentru rezistență ridicată la abraziune și impact, aceste capace secundare sunt simplu de instalat în mai puțin de 20 de minute, fără a fi nevoie să se golească uleiul de motor.

Protecții de rezervor pentru zona genunchilor

Protejarea superb modelatului rezervor emblematic de contactul cu genunchii, mai ales în mohorâtele luni de iarnă, nu ar putea fi mai ușoară. Protecțiile autoadezive din cauciuc pentru genunchi contribuie la stilul clasic al modelului Speed Twin, protejează rezervorul și oferă un confort sporit pilotului.

 

stilizare

Kit de oglinzi rotunde pentru capetele de ghidon

Kitul de oglinzi rotunde pentru capetele de ghidon este un înlocuitor direct al oglinzilor standard. Montarea durează mai puțin de o jumătate de oră, iar rezultatul este un aspect impresionant, mai elaborat, cu un finisaj anodizat transparent, durabil și de înaltă calitate. 

 
 

Triumph 2021 Speed Twin

Șa capitonată

Un veritabil semn de recunoaștere a moștenirii custom a gamei clasice moderne, șaua capitonată este o mare favorită a pasionaților Triumph. Disponibile în negru sau maro, aceste șei frumos realizate au cusături detaliate, oferă un confort sporit și sunt dotate cu o chingă de prindere pentru pasager. 

 
 

Triumph 2021 Speed Twin

Rama farurilor prelucrată

Uneori, micile detalii au un impact mare. Anodizată în negru, cu detalii prelucrate pe canale, rama prelucrată a farurilor este un astfel de accesoriu. Discret și elegant.

 
 
Triumph 2021 Speed Twin

Kit de protecție din aluminiu pentru baia de ulei

La granița dintre stil și funcționalitate, protecția băii de ulei din aluminiu periat readuce senzația tradiției de curse, un aspect distinctiv pentru Speed Twin. De asemenea, este excelent pentru a proteja împotriva criblurii și este anodizat transparent pentru durabilitate. Disponibil și în negru. 

Triumph 2021 Speed Twin

ELECTRICA

Kit de lumini multifuncțional

Kitul de lumini multifuncțional conferă un aspect și mai minimalist extremității spate zvelte a modelului Speed Twin. Unitățile luminoase înlocuiesc semnalizatoarele standard și oferă iluminare pentru stop, frână și semnalizatoare. Este necesar un kit de montare ușor de instalat, care include, de asemenea, un finisaj din aluminiu periat turnat argintiu, marcat cu emblema modelului, pentru a înlocui stopul spate standard.

Kit LED pentru semnalizări

Semnalizatoarele LED frontale și posterioare în stil glonț au rama din aluminiu strunjit, corpul negru lucios și lentilele transparente. Disponibile în diferite lungimi, acestea pot fi montate ca un set sau pot fi asociate cu kitul multifuncțional de lumini. 

Sistem de monitorizare a presiunii anvelopelor (TPMS)

Capacitățile moderne ale modelului Speed Twin se extind la o tehnologie fantastică pentru accesorii. Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS) poate fi montat de un distribuitor Triumph în doar o oră. Presiunile sunt afișate pe instrumentele de bord și o alertă de avertizare este generată automat în cazul în care nivelurile scad sub nivelul optim. Un accesoriu excelent atât pentru confortul, cât și pentru siguranța pilotului.