Skip to main content

ACCESORII SCRAMBLER 1200

PERSONALIZAȚI

Triumph Scrambler 1200 XE Accessorised bike

 

 

Proiectate și fabricate la aceleași standarde exigente ca și motocicletele noastre, există peste 60 de accesorii originale Triumph care vă ajută să obțineți maximum de la Scrambler-ul dumneavoastră.

De la articole esențiale pentru aventură și până la cele mai noi tehnologii de comunicare pe motocicletă, există ceva pentru fiecare motociclist.

 

ȘA JOASĂ DISPONIBILĂ CA ACCESORIU

Șaua joasă disponibilă ca accesoriu reduce înălțimea șeii cu 25 mm, și permițând piloților să ajungă mai ușor la sol, pentru o mai mare încredere la urcarea și coborârea de pe motocicletă, precum și în timpul manevrelor cu viteză redusă sau în timpul mersului cu opriri și porniri frecvente. Cu aceleași detalii cu nervuri elegante ca și șaua standard, este disponibilă într-o gamă de finisaje negre sau maro.

 

 

Triumph Scrambler 1200 Low seat
Triumph Scrambler 1200 Semi Rigid Tail Bag
Scrambler 1200 X with high screen

 

 

CAPABILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ PENTRU TOURING

Alegerea perfectă pentru aventură, iar capabilitatea de touring a modelului Scrambler poate fi îmbunătățită și mai mult cu o selecție de opțiuni de bagaje robuste. Această colecție a fost dezvoltată în parteneriat cu marca italiană de bagaje pentru motociclete Givi, și oferă posibilitatea de a alege între o cutie laterală-stânga, o geantă de rezervor și o geantă pentru codiță, toate create special pentru Scrambler 1200 și combinate pentru a oferi o capacitate de transport de până la 72 de litri. De asemenea, este disponibil un suport posterior care oferă un punct de fixare solid și sigur pentru bagaje suplimentare precum geanta de tip roll-bag complet impermeabilă, disponibilă în culoarea verde kaki și care oferă o capacitate de transport suplimentară de 30L.

Pentru a accentua și mai mult confortul și capabilitatea Scrambler 1200 pe distanțe lungi, este disponibil ca accesoriu și un parbriz înalt care permite piloților de toate dimensiunile să beneficieze de o protecție sporită împotriva vântului pentru a reduce oboseala pilotului în călătoriile mai lungi.

 • Sistem robust de bagaje Givi: 
  - Cutie laterală de 25L 
  - Geantă de rezervor de 12L 
  - Geantă pentru codiță de 35L 
  - Geantă de tip roll-bag de 30L 
 • Parbriz înalt disponibil ca accesoriu

 

ATITUDINE OFF-ROAD

Destul de rezistent pentru cele mai dificile aventuri off-road, Scrambler 1200 poate beneficia de câteva accesorii de protecție și stilizare alese. Proiectate de Triumph și cu garanția Triumph de doi ani fără limită de kilometri, aceste componente duc capacitatea incredibilă de off-road a modelului Scrambler 1200 la un alt nivel. 
O aripă frontală ridicată adaugă o atitudine off-road reală și oferă o protecție îmbunătățită împotriva noroiului și este disponibilă într-un finisaj din aluminiu periat sau poate fi asortată la culoarea motocicletei dvs. O protecție din aluminiu pentru radiator completează perfect aripa, în timp ce o grilă pentru faruri atent executată oferă o protecție similară împotriva loviturilor de pietre rătăcite.

O bară transversală căptușită adaugă o notă de inspirație tradițională, iar pentru o aderență sporită în poziția în picioare în off-road, un kit de scărițe cu aderență ridicată, fabricat din aluminiu forjat și prelucrat pe CNC, adaugă stil, control și încredere.

Barele de protecție a motorului din oțel inoxidabil adaugă o estetică off-road rezistentă, protejând în același timp motorul în cazul unei căderi, iar un kit de repoziționare îngrijit ajută la păstrarea semnalizatoarelor spate departe de pericol.

Iar atunci când situația devine puțin mai delicată, o extensie a tălpii cricului lateral oferă o amprentă mai mare pentru stabilitate îmbunătățită.  

Anvelopele Michelin Anakee Wild® aprobate de manual sunt, de asemenea, disponibile la distribuitorii Michelin™ autorizați — această anvelopă premium cu dublă utilizare are un design inovator al căii de rulare inspirat de anvelopele Michelin™ câștigătoare de multiple curse Dakar, oferind aderență și control excepționale în cele mai dificile situații.

 • Aripă frontală ridicată 
 • Protecție din aluminiu a radiatorului 
 • Grilă pentru far 
 • Bară transversală pentru ghidon 
 • Protecții de mâini cu bandă de aluminiu (montată ca standard pe XE) 
 • Kit scărițe cu aderență ridicată 
 • Bare de protecție a motorului din oțel inoxidabil 
 • Kit repoziționare semnalizatoare spate 
 • Extensie talpă cric lateral

 

 

Triumph Scrambler 1200 XE High mudguard
Triumph Scrambler 1200 Radiator guard

 

CONECTIVITATE DE TOP

La fel ca toate modelele Triumph „clasice moderne“ , Scrambler 1200 dispune de cea mai recentă tehnologie, încorporată subtil. În plus față de lista deja lungă de tehnologii destinate piloților, instrumentele echipate cu TFT sunt compatibile cu o nouă generație de conectivitate Bluetooth pentru motociclete. Sistemul de navigație „turn-by-turn“ cu ajutorul Google, precum și operarea telefonului și a muzicii sunt posibile prin intermediul Triumph Connectivity Bluetooth Module, montat ca accesoriu.

De asemenea, este disponibilă o comunicare de nivel de top de tip pilot-pilot sau pilot-pasager și telefon, cu o cască Bluetooth Sena 50S.  Dispunând de limbă selectabilă pentru headset, comenzi vocale, rețea deschisă pe mai multe canale, rețea de grup și interfon Bluetooth, nu ar putea fi mai simplu să țineți legătura cu grupul de motocicliști sau să efectuați acele apeluri telefonice esențiale. Iar sistemul este optimizat pentru o integrare perfectă cu motocicleta dvs. Triumph, permițând un control sigur și convenabil cu posibilitatea de a regla volumul, de a sări peste piesele audio și de a răspunde la apeluri prin intermediul comenzilor de pe Scrambler 1200. Sunetul clar precum cristalul este oferit de experții audio Harman Kardon.

 • Connectivity Bluetooth Module 
 • Triumph Sena 50S Bluetooth Headset

 

SIGURANȚĂ ANTI-FURT

O gamă largă de accesorii de securitate este inclusă în gamă pentru a vă ajuta să vă păstrați Scrambler-ul în siguranță împotriva atenției nedorite.

Pentru o siguranță solidă la domiciliu, o ancoră de sol utilizată împreună cu lanțul și kitul de blocare asigură prima etapă de protecție, iar pentru cei care își depozitează Scrambler-ul afară sau călătoresc, este disponibilă o selecție de huse rezistente, rezistente la orice vreme. Dispozitivele cu alarmă de blocare montate pe discuri și cele de blocare în formă de U oferă o altă opțiune de securitate robustă atunci când vă deplasați.

Alarma Triumph Protect+ este omologată Thatcham Categoria 2:1 și dispune de un mod de veghe și de senzori independenți de înclinare și de șoc. Livrat cu două brelocuri de chei cu marca Triumph și proiectat pentru a fi instalat cu ușurință de către distribuitor, cu sirena sa pătrunzătoare, acesta este, fără îndoială, cel mai bun sistem de prevenire a furtului pentru Scrambler 1200. 

Dacă se întâmplă ce e mai rău, Track+ Tracker folosește GPS-ul pentru a determina unde se află Scrambler-ul dvs., astfel încât veți putea să vă localizați întotdeauna motocicleta. Sistemul va trimite chiar și notificări pe telefon în cazul în care cineva mișcă sau umblă la sursa dvs. de mândrie și bucurie.

 • Ancoră de sol 
 • Kit lanț și sistem de închidere 
 • Husă pentru orice vreme 
 • Blocatoare de disc / Blocatoare în formă de U 
 • Alarmă Triumph Protect+  
 • Triumph Track+ Tracker

 

 

SCRAMBLER 1200

Două modele excepțional de capabile; o decizie chiar mai dificilă. Ce model de Scrambler 1200 veți alege?

Triumph Scrambler 1200 X in Carnival Red RHS