Skip to main content
2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

TEHNOLOGIE ORIENTATĂ SPRE PILOT

 

 

Oricare ar fi modelul Tiger 1200 pe care îl alegeți, cea mai recentă tehnologie orientată spre pilot este deja inclusă în mod standard, dincolo de lista de dotări tehnice obișnuită. Dar vă puteți duce aventura și mai departe, cu o serie de produse de îmbunătățire a călătoriei concepute exclusiv pentru Triumph. 

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 Rally explorer)

 

 

Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope (TPMS) de la Triumph este lăudat deja de ceva timp de către proprietarii de Triumph de orice fel. Cu siguranța adăugată la comoditatea unei verificări prealabile în minus, nu veți mai fi niciodată surprins de o pană lentă care își face simțită prezența în următorul viraj sau nu veți mai suferi din cauza unei verificări a presiunii în anvelope la temperaturi sub zero grade Celsius cu degetele înghețate. 

Împărtășirea experiențelor este o parte esențială a oricărei aventuri. Triumph a colaborat cu Sena pentru a produce un sistem cu un software dedicat care a fost dezvoltat pentru a asigura compatibilitatea și conectivitatea completă și fără probleme cu o serie de modele Triumph. Opțiunile de comunicare între un pilot și altul (până la o distanță de 2km) sau între pilot și pasager oferă o transmisie perfect clară.

 

2022 Triumph Tiger 1200 TFT screen)