Skip to main content
2022 triumph Tiger 1200 rally explorer)

Tiger 1200

PROTECȚIE DURABILĂ

 

 

Adăugarea protecțiilor pentru Tiger 1200 nu putea fi mai ușoară. Fiecare piesă a fost proiectată pentru a îmbina funcționalitatea cu stilul, adăugând și mai multă forță aspectului robust și prezenței impunătoare a modelului Tiger 1200.

Kiturile de bare pentru motor oferă protecție pentru partea superioară sau inferioară și pot fi montate individual sau, pentru cea mai bună protecție, împreună. Realizate din oțel inoxidabil tubular de înaltă calitate, aceste bare vor proteja capacele blocului motor în caz de cădere. 

 

 

2022 triumph Tiger 1200 GT explorer)

 

 

Pentru a proteja partea inferioară a motorului împotriva pietrelor și a obiectelor străine, protecția din aluminiu a băii de ulei a fost proiectată pentru a fi rezistentă fără a fi grea. Cu o grosime solidă de 4 mm în zonele cheie, este un accesoriu indispensabil pentru aventurierul împătimit.

Proiectată exclusiv pentru utilizare off-road, protecția din policarbonat cu acoperire dură a farului, turnată prin injecție, se montează cu ușurință datorită sistemului de fixare rapidă. Ideală pentru zonele pline de pietriș ale drumurilor forestiere de la capătul lumii.

 

 

2022 Triumph Tiger 1200 rally explorer)